Egyéb kategória

Szanaszét heverő, tekergőző, gabalyodó kábelek? – így tüntessétek el őket!

Van egy top 10-es listám: az általam legutálatosabb dolgokról, amelyben kiemelt szerepet kapnak a szanaszét heverő, tekergőző, gabalyodó vezetékek. Felfoghatatlan számomra, hogy míg vezetékes telefon és egér már nem létezik, hogy nem tudják megoldani ezt a többi kütyünél is. Jó, jó, tudom, mert áramról működnek – sajnos.
vous - 2016.04.22.
Szanaszét heverő, tekergőző, gabalyodó kábelek? – így tüntessétek el őket!

Emellett szintén zavar, hogy a routerek, modemek, hosszabbítók és társaik nem túl csinosak. Úgy döntöttem, megoldást keresek erre a problémára, és lám, a neten szörfözve sikerült rátalálnom egy igen egyszerűen és olcsón kivitelezhető megoldásra.

Mivel volt otthon egy üres NORIE-boxom – amit nem szerettem volna kidobni –, gondoltam, újrahasznosítom, és készítek belőle egy „takarást” a hosszabbítók és vezetékek számára. Ha szívesen elkészítenétek ti is, leírom, hogyan csináljátok!

Amire szükségetek lesz:

  • doboz
  • sniccer
  • vonalzó
  • vágódeszka
  • ceruza

Elkészítése:

  • Mérjétek le a doboz oldalának szélességét és magasságát, majd arányosan méricskéljétek, és jelöljétek be rajta a vezetékek kivezető lyukainak helyét.

Forrás:
Kerepeczki Anna
  • Ugyanezt tegyétek meg a másik oldalon is.
  • Ha ezzel megvagytok, tegyetek a doboz alá egy vágólapot vagy vágódeszkát, és – a vonalzó mentén – vágjátok ki a lyukakat egy sniccerrel.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Ilyen egyszerű! Ezután már mehetnek is bele azok a kütyük, amelyeket szívesen elrejtenétek. Hát nem pofonegyszerű?

Hogy mi van a NORIE-boxban?

A tavalyi doboz tartalma meglepetés volt, idén viszont nem tartogatott zsákbamacskát Takács Nóra, és megmutatta, mit rejt a tavaszi NORIE-box. Ebből a videóból megtudhatjátok, mi is lapul a tavaszi dobozkában! Annyit elárulhatunk, nemcsak a külcsín, de a belbecs is elismerésre méltó! Ha pedig rendelni szeretnétek, csak kattintsatok ide: NORIE-box.

Ha nem rendelkeztek NORIE-dobozzal – habár még tudtok rendelni és persze nagyon megéri, hiszen nemcsak a doboz, de a beltartalom is szuper –, akkor bátran használjatok pl. kisebb cipősdobozokat. Ha nem elég szépek, de jó a méretük, csomagoljátok be őket csomagolópapírral.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.