Egyéb kategória

Mi a közös bennük: haj, sajt, arcpúder? Hát a szivárvány!

Ha keresitek, hogy mi az idei év legmenőbb színe, akkor hagyjátok abba a böngészést. Idén egyszerre több szín is hódít, mégpedig a szivárvány színei. Nem számít, hogy púderről, kávéról vagy sajtról van szó, minden szivárványos lett.

vous - 2016.04.21.
Mi a közös bennük: haj, sajt, arcpúder? Hát a szivárvány!

Színesben minden sokkal szebb, főleg tavasszal, mikor mindenfelé színpompás virágokat látunk. Talán így nem is meglepő, hogy elindult a szivárvány-őrület! Az elmúlt néhány napban felrobbant a szivárványbomba az interneten és színesre festette a púdert, a kávét, a sajtot és mindent, ami az útjába került.

Lehet, hogy ezt a szivárvány-hullámot Kylie Jenner hajkoronája indította el, amiről Szandi írt nektek, vagy talán a retró szivárványos sörényű pónik, nehéz kitalálni. De vegyük is sorra, hogy mi minden kapott szivárványcsókot mostanában!

Highlighter

Kávé

Sajt

Bagel

Sajttorta

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.