Egyéb kategória

Trollok diktálják a sminktrendet – a színes hajú manók visszatértek

Emlékeztek még a színes hajú manóbabákra gyermekkorotokból? Nagyon úgy tűnik, hogy 2016-ban ők fogják diktálni a sminktrendeket.
vous - 2016.04.20.
Trollok diktálják a sminktrendet – a színes hajú manók visszatértek

Persze egy kis segítséggel. A Mac Cosmetics bejelentette, hogy egy nagyon vad és színes sminkkollekcióval készül, amit a színes hajú szerencsehozó trollok ihlettek. A kollekció összesen 22 darabból fog állni, tartalmaz többek között szemhéjfestéket, szépségport és ecseteket, kreatív fantázianévvel ellátva.

És miért pont a trollok?

Nagyon boldogok vagyunk, hogy újra reflektorfénybe emelhetjük ezeket a lényeket. A MAC Cosmetics így ünnepli a popkultúrát és hirdeti a kreativitást. Ezek a varázslatos karakterek pedig segítenek életre kelteni ezt az eklektikus, ragyogó színű gyűjteményt.

– mondta a MAC kreatívigazgatója, James Gager.

Szerintünk nagyon jó ötlet egy régi, talán mindenki számára kedves gyerekkori emléket újra feleleveníteni. Mi már nagyon várjuk a trollsminket!

My troll collection needs more members!!… #trolls #goodlucktrolls #toys #collection #mysterybox #mysteryminis #toyspotting #cute

Monika Reyes (@thehighsparrow) által közzétett fénykép,

Címkék: #mac #smink #troll
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.