Egyéb kategória

Ez már több, mint cuki: Cruz Beckham az új Justin Bieber?

Cruz Beckhamtől ismét jól indult a reggelünk. Beckhamék dalospacsirtája most nem csak remek énekhangjával kápráztatott el minket. Cruz ezúttal maga adja a ritmust, egy pohár segítségével.
vous - 2016.04.19.
Ez már több, mint cuki: Cruz Beckham az új Justin Bieber?

Cruz Beckham kétségkívül hatalmas tehetség. A legkisebb Beckham fiú legutóbb még minket is megtáncoltatott. Most pedig ismét bebizonyosodott, hogy zseniális a kisfiú. Ezúttal a büszke apuka, David Beckham osztotta meg fia előadását. Cruz nemcsak énekel, de a ritmust egy pohár segítségével adja. Tapsol, énekel, koncentrál, de mégis annyira laza, csak úgy árad belőle a zene. Nem tudunk mást mondani, teljesen odáig vagyunk érte.

Nagyon reméljük, hogy hamarosan a dalaira bulizunk majd.

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.