Egyéb kategória

Megvan a világ legfinomabb tojásos reggelije!

A Cookta szerzője a frittata receptjét Gordon Ramsay-től látta, aki, amikor nem éppen valamelyik szakácstanoncának a fejét üvölti le, családi környezetben főz – némileg könnyebben emészthető stílusban.

vous - 2016.04.19.
Megvan a világ legfinomabb tojásos reggelije!

Gordon Ramsay receptjeit mi is imádjuk, új szakácskönyve külön napot is kapott a VOUS-n. Sőt, egyetlen VOUS-fiúnk, Dani még ki is próbálta a séf egyik új receptjét, amit ide kattintva ti is elolvashattok. A Gordon Ramsay főzőiskolája című könyv egyébként az áprilisi könyvfesztiválon megvásárolható lesz.

„Szeretném megtanítani önöket jól főzni, és élvezni a saját főztjüket. Nem terhelem az olvasókat nehéz kihívásokkal és komplex fogásokkal, viszont megmutatom, hogyan tud bárki ínycsiklandó ételeket az asztalra varázsolni, akár egészen kezdőként is. Egyszerűbben fogalmazva: megmutatom, hogyan lehetnek jobb szakácsok.” (Gordon Ramsay)

A Cookta egyik szerzője, Laca pedig Gordon Ramsay frittata receptjébe szeretett bele. Ha ti is szeretnétek kipróbálni, akkor ide kattintva megtaláljátok!

Nemzetközi Könyvfesztivál

Az UNESCO azzal a kéréssel fordult a könyves társaságokhoz, győzzék meg kormányaikat arról, hogy április 23-át, Szent György napját hivatalosan nyilvánítsák a Könyv és a Szerzői Jog Világnapjává. Magyarország az elsők között csatlakozott a világnap új intézményéhez. 1995 áprilisától a könyvfesztivált a könyvet és alkotóját elismerő világnap jegyében, régi katalán szokás szerint könyv és vörös rózsa kölcsönös ajándékozásával indítják. idén 2016. április 21. és 24. között 23. alkalommal rendezik meg Budapesten.

Ajánlott cikkek