Egyéb kategória

Hírek Kulka János állapotáról: részletes közleményt adott ki a kórház

Jó hírek: az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet közleményéből kiderül, hogy Kulka János tünetei enyhülnek, állapota folyamatosan javul.
vous - 2016.04.18.
Hírek Kulka János állapotáról: részletes közleményt adott ki a kórház

A közleményben olvasható, hogy Kulka János az elmúlt héten, kedden este lett rosszul, a mentők az idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították – írja az MTI.

Az időablakon belül sikeres stroke ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani.

Forrás:
Facebook/ Katona József Színház
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.