Egyéb kategória

Az internet és mi is felháborodtunk: hibának nevezik a szeplőket

Szeplős vagyok. Imádom. Ha bárki azt mondaná nekem, hogy a szeplőim szépséghibák, kinevetném. Ez az emberi butaság egyik leglegje, amit egy plakáton meg is valósítottak. Sajnos.
vous - 2016.04.14.
Az internet és mi is felháborodtunk: hibának nevezik a szeplőket

Ha nem szereted az apró hibáidat, majd más szeretni fogja!

– áll a londoni metró egyik plakátján. A Match.com nevű társkereső oldal szlogenje ez a mondat. Semmi probléma nem lenne, ha ezt a mondatot nem egy szeplős lány fotójára nyomtatták volna, utalva ezzel arra, hogy a szeplő hiba. TESSÉK?

Vannak lányok, akik direkt szeplőket tetováltatnak magukra, és már arról is írtunk nektek, hogy a szeplő betört a divatvilágba. Nem értem, hogyan születhetett meg ez a reklámfotó, és hogy nem gondoltak arra, hogy ez sértő.

Nemcsak belőlem váltott ki ellenszenvet a kép, az interneten is felháborodtak, hogy hibának nevezik a szeplőket.

Ezen felbuzdulva én is lőttem egy szeplős szelfit, hogy így tiltakozzak a plakát ellen. Lányok, ha szerintetek is megbélyegző a hirdetés, küldjetek nekünk szeplős fotókat, hadd lássa mindenki, milyen szépek a pöttyeitek!

Forrás:
Turánszki Emőke
Címkék: #hiba #plakát #szeplő
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.