Egyéb kategória

Végünk van! Ezúttal a legkisebb Beckham fiúba szerettünk bele

Úgy néz ki, Victoria Beckham egy aranytorkú dalos pacsirtát nevel. Elolvadtunk a legkisebb Beckham fiútól, Cruz éneke táncra perdítette a VOUS-lányokat.
vous - 2016.04.14.
Végünk van! Ezúttal a legkisebb Beckham fiúba szerettünk bele

Victoria és David Beckham igazán büszke lehet a csemetéire, a kis Harper már anyukája ruhabizniszében segédkezik, Brooklyn pedig fotóskarrierbe kezdett. A legkisebb fiúról, Cruzról pedig kiderült, hogy baromi jól énekel. A büszke anyuka, Victoria Beckham osztott megy egy Insta-videót, amin Cruz Twista és Faith Evans Hope című számát énekeli. A videót nézve a VOUS-lányok táncra perdültek, és totálisan beleszerettek Cruzba.

Egy biztos: Justin Bieber kezdheti felkötni azt a bizonyost.

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett videó,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.