Egyéb kategória

Végünk van! Ezúttal a legkisebb Beckham fiúba szerettünk bele

Úgy néz ki, Victoria Beckham egy aranytorkú dalos pacsirtát nevel. Elolvadtunk a legkisebb Beckham fiútól, Cruz éneke táncra perdítette a VOUS-lányokat.
vous - 2016.04.14.
Végünk van! Ezúttal a legkisebb Beckham fiúba szerettünk bele

Victoria és David Beckham igazán büszke lehet a csemetéire, a kis Harper már anyukája ruhabizniszében segédkezik, Brooklyn pedig fotóskarrierbe kezdett. A legkisebb fiúról, Cruzról pedig kiderült, hogy baromi jól énekel. A büszke anyuka, Victoria Beckham osztott megy egy Insta-videót, amin Cruz Twista és Faith Evans Hope című számát énekeli. A videót nézve a VOUS-lányok táncra perdültek, és totálisan beleszerettek Cruzba.

Egy biztos: Justin Bieber kezdheti felkötni azt a bizonyost.

Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett videó,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.