Egyéb kategória

OMG! Ezt az emojit mindenki rosszul használja

Szerintem nincs olyan, hogy rosszul használunk egy emojit. Mindenki úgy fejezi ki magát, ahogy csak szeretné. Ha éppen azt a hangulatjelet találja odaillőnek, akkor hát használja csak azt nyugodtan. Azonban nem mindenki van ezen a véleményen, a Micet kifejezetten bosszantja, ha az emberek nem aszerint hangulatjeleznek, mint szerintük kellene.
vous - 2016.04.14.
OMG! Ezt az emojit mindenki rosszul használja

Nemrég bővült a hangulatjelek repertoárja a női emojikkal, utána szinte azonnal megjelentek a menstruációs emojik is. Most is egy női hangulatjel került középpontba, mert kisebb vitát keltett az emberek között. Ugyanis kiderült, hogy egy hangulatjelet nem rendeltetésének megfelelően használunk. (Mi van?!)

„Az emberek hajlanak arra, hogy önkényes módon adják át az információt” – mondja Jordyn Taylor a Mictől. Ezt valószínűleg úgy értette, hogy a felhasználók néha saját elképzelést társítanak az emojikhoz. Azonban a hangulatjelek alkotói általában ragaszkodnak ahhoz, hogy az emberek olyan céllal használják azokat, amire valóban szánták.

Íme az ominózus emoji, a rózsaszín ruhát viselő csajszi hangulatjele, amit többféleképpen is értelmeznek a felhasználók. A legtöbben úgy használják, hogy „láttad már az új frizurámat?”, vagy „ez az, kislány, megérdemelted!” – olvashatjuk a The Frisky oldalán.

Az eredeti tervben azonban az szerepelt, miszerint azt jelenti, hogy „segíthetek?”. Hát, legalább most már tudjuk, hogy ennél az alkotásnál mire gondolt a művész. Szerintem pedig nem kell ennyire túllihegni a dolgot, mindenki használja úgy, ahogy szereti és már megszokta.

Nektek mit jelent ez az emoji?

Címkék: #emoji #írás #üzenet
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!