Egyéb kategória

Bosszantó dolgok, amiket csak a magas homlokú lányok érthetnek

Mindannyian tudjuk, hogy senki sem születik tökéletesnek. Van, aki a bőrére és van, aki a lábai miatt panaszkodik. Most elhoztuk nektek azokat a bosszantó tényeket, melyeket csak a magas homlokú lányok érthetnek.

vous - 2016.04.18.
Bosszantó dolgok, amiket csak a magas homlokú lányok érthetnek

Én azt mondom, hogy mindenki úgy szép, ahogy van. Lehet, hogy ti hatalmas hibaként tekintetek a magas homlokra, azonban lássuk be, ettől még nem dől össze a világ. A Hello Giggles most olyan bosszantó tényeket gyűjtött össze, melyekkel a magas homlokú lányok nap mint nap szembesülnek.

1. Szörnyű ez a fotó!

Bármit megtennétek, hogy mások ne lássák olyan magasnak a homlokotokat, mint ahogy ti látjátok. Ennek érdekében képesek vagytok a képeket is úgy vágni, hogy csak a fél homlokotok látszódjon. Arról nem is beszélve, hogy már profi szinten kezelitek a Photoshopot is. Mindent a célért!

Objektum doboz

2. Versenyre fel!

Mindig összeméritek más barátnőtökkel, hogy kinek van magasabb homloka. Nem kell mindig véresen komolyan venni a hibáinkat, ráadásul a csajok úgyis meg fognak győzni arról, hogy nem is olyan magas, mint ahogy képzelitek. Úgyhogy mókára fel!

3. Az a fránya frizura!

A magas homlokú lányok nem ismerik azt a szót, hogy lófarok. Ha összefogjátok a hajatokat, még inkább felkeltitek a figyelmet a homlokotok nagyságára, és mintha nagyobbnak is tűnne ezzel a hajviselettel. És ha már frizura, minden évben ráveszitek magatokat a frufru vágatására is, mert ilyenkor mindig azt gondoljátok, hogy frufruval nem lesz annyira feltűnő. Azonban mihelyst végeztek a fodrásznál, már meg is bántátok. Én ajánlanám a kalap használatát, nem csupán trendi idén, de simán eltakarja a nem kívánt területet is!

Objektum doboz

4. Vigyázat, napsugárzás!

Nyáron ez a terület ég le a legkönnyebben, így nem csoda, ha dupla mennyiségű napfényvédő krémet kell használnotok. Még egy ok, miért is olyan hasznos a kalap, bátran viseljétek nyáron!

5. Ezerszer is smink!

Bizony, külön sminkelési rutinotok van a homlokotokra. Tudjátok, hogyan kontúrozhatjátok ezt a területet úgy, hogy optikailag kisebbnek tűnjön. Arról nem is beszélve, hogy a homlok csillogása titeket szokott leginkább érinteni, így nem elég egyszer egy nap a tükörbe nézni, hiszen sajnos folyamatos mattítást igényel ez a terület.

A legjobb pillanat az, amikor mindennapos fáradalmaitok után rájöttök, hogy a homlokotok tulajdonképpen úgy van jól, ahogy van. És így most már az élet is szép!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.