Egyéb kategória

Bosszantó dolgok, amiket csak a magas homlokú lányok érthetnek

Mindannyian tudjuk, hogy senki sem születik tökéletesnek. Van, aki a bőrére és van, aki a lábai miatt panaszkodik. Most elhoztuk nektek azokat a bosszantó tényeket, melyeket csak a magas homlokú lányok érthetnek.

vous - 2016.04.18.
Bosszantó dolgok, amiket csak a magas homlokú lányok érthetnek

Én azt mondom, hogy mindenki úgy szép, ahogy van. Lehet, hogy ti hatalmas hibaként tekintetek a magas homlokra, azonban lássuk be, ettől még nem dől össze a világ. A Hello Giggles most olyan bosszantó tényeket gyűjtött össze, melyekkel a magas homlokú lányok nap mint nap szembesülnek.

1. Szörnyű ez a fotó!

Bármit megtennétek, hogy mások ne lássák olyan magasnak a homlokotokat, mint ahogy ti látjátok. Ennek érdekében képesek vagytok a képeket is úgy vágni, hogy csak a fél homlokotok látszódjon. Arról nem is beszélve, hogy már profi szinten kezelitek a Photoshopot is. Mindent a célért!

Objektum doboz

2. Versenyre fel!

Mindig összeméritek más barátnőtökkel, hogy kinek van magasabb homloka. Nem kell mindig véresen komolyan venni a hibáinkat, ráadásul a csajok úgyis meg fognak győzni arról, hogy nem is olyan magas, mint ahogy képzelitek. Úgyhogy mókára fel!

3. Az a fránya frizura!

A magas homlokú lányok nem ismerik azt a szót, hogy lófarok. Ha összefogjátok a hajatokat, még inkább felkeltitek a figyelmet a homlokotok nagyságára, és mintha nagyobbnak is tűnne ezzel a hajviselettel. És ha már frizura, minden évben ráveszitek magatokat a frufru vágatására is, mert ilyenkor mindig azt gondoljátok, hogy frufruval nem lesz annyira feltűnő. Azonban mihelyst végeztek a fodrásznál, már meg is bántátok. Én ajánlanám a kalap használatát, nem csupán trendi idén, de simán eltakarja a nem kívánt területet is!

Objektum doboz

4. Vigyázat, napsugárzás!

Nyáron ez a terület ég le a legkönnyebben, így nem csoda, ha dupla mennyiségű napfényvédő krémet kell használnotok. Még egy ok, miért is olyan hasznos a kalap, bátran viseljétek nyáron!

5. Ezerszer is smink!

Bizony, külön sminkelési rutinotok van a homlokotokra. Tudjátok, hogyan kontúrozhatjátok ezt a területet úgy, hogy optikailag kisebbnek tűnjön. Arról nem is beszélve, hogy a homlok csillogása titeket szokott leginkább érinteni, így nem elég egyszer egy nap a tükörbe nézni, hiszen sajnos folyamatos mattítást igényel ez a terület.

A legjobb pillanat az, amikor mindennapos fáradalmaitok után rájöttök, hogy a homlokotok tulajdonképpen úgy van jól, ahogy van. És így most már az élet is szép!

Ajánlott cikkek