Egyéb kategória

Kulka Jánost mentő szállította kórházba

Kulka János színészt kedd este mentővel szállították kórházba, állapotáról keveset tudni.
vous - 2016.04.13.
Kulka Jánost mentő szállította kórházba

Kulka Jánost kedd este mentővel szállították kórházba, ám állapota súlyossága miatt átszállították egy speciális osztályra. A Blikk információi szerint Kulka Jánosnak életmentő beavatkozásra volt szüksége.

Lehet, hogy nagyobb a baj, mint gondoltuk. A Katona József Színház közleményt adott ki Kulka János állapotáról.

Később a művész családja is közleményt adott ki, amit ide kattintva elolvashattok!

Friss információ:

A Bors úgy tudja, Kulka János szerda este magához tért. A szakemberek szerint a felépülésével kapcsolatban korai lenne bármit is mondani, az elkövetkezendő napokban derül ki, hogy számolni kell-e bármilyen tartós károsodással.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.