Egyéb kategória

Ami már nekünk is sok(k): a vámpírfiú alsógatyában adott át egy díjat

Rég hallottunk már Ericről, mindenki szexi vámpírfiújáról, Alexander Skarsgardról, de most tett róla, hogy ismét ő legyen a középpontban. Egy elegáns zakóban és egy annál is elegánsabb ALSÓGATYÁBAN adta át a díjat a szombaton megrendezett MTV Movie Awardson.
vous - 2016.04.11.
Ami már nekünk is sok(k): a vámpírfiú alsógatyában adott át egy díjat

Nagyon beleélte magát Tarzan szerepébe, hiszen a legendás vadember is csak egy szál alsógatyában himbálózik az indákon. Bár a készülő mozifilmben Margot Robie biztosan díjazta a hiányos öltözetű színészt, azért egy rangos díjátadón talán megtisztelhette volna a nagyérdeműt azzal, hogy felöltözik. Ne értsetek félre, én aztán tényleg értékelem a szexiségét, és bár Alexander Skarsgard szexi faktora az egeket verdesi, ez most nem annyira jött be.

Szóval Samuel L. Jackson oldalán így adta át legjobb filmnek járó díjat – mínusz 5 pont.

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Itt tudjátok megnézni, hogyan adta át a díjat alsógatyában a színész.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.