Egyéb kategória

„Gigantikus melleim vannak!” – Sofía Vergara meztelen képei mellé kíméletlen őszinteség jár

Eszik, mint az állat, és soha nem menne ki az utcára smink nélkül –  tudtuk meg Sofía Vergaráról. Sofía 45 évesen döntött úgy, hogy megmutatja, mi rejtőzik a szexi ruhái alatt. Nyugi, senkit nem ér meglepetés – a színésznőről álomszép fotók készültek, és azt is elárulta, milyen viszonyban van a testével. Ezek után egy kicsit még jobban imádjuk! 

vous - 2017.08.03.
„Gigantikus melleim vannak!” – Sofía Vergara meztelen képei mellé kíméletlen őszinteség jár

A gyönyörű Sofía Vergara kendőzetlenül állt a Women's Health magazin kamerája elé: gyönyörű meztelen fotók készültek a 45 éves színésznőről. A fotók mellett Sofía interjút is adott a magazinnak, amelyben főleg a testéről beszélt – kíméletlenül őszintén.  

Bárcsak kicsit sportosabb lehetnék… de gigantikus melleket kaptam.  Már 13 éves korom óta ilyen, és amikor terhes lettem, majd szültem, csak még nagyobbak lettek.

– mondja a színésznő, aki azon sem aggódik, hogy nincs kockahasa, és az sem érdekli túlságosan, hogy 45 éves. 

Objektum doboz

45 éves vagyok!  Mindannyian változunk. Ez történik velem is, de a koromnak megfelelően szeretnék kinézni. Ha folyton azon agyalsz, hogy fiatalabbnak tűnj, abba bele fogsz őrülni!

Objektum doboz

 Sofía azt is elárulta, hogy utál edzőterembe járni, állítása szerint nem vágyik kockahasra és izmokra: 

Nem vagyok olyan, mint egy tökéletes modell, tökéletes testtel – ez túl sok erőfeszítés lenne. Számomra ez kínzás. Már két órával korábban rossz hangulatban vagyok, rossz hangulatban vagyok, miközben csinálom, rosszul érzem magam a végén. 

Objektum doboz

Imádjuk ezt a nőt! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.