Egyéb kategória

Fesztiváltrend: ezek a csupaszín frizurák lesznek idén a legmenőbbek

Nemsokára indul a fesztiválszezon, így ideje kitalálni, milyen hajjal hódítotok majd a nyári éjszakában, és tomboltok a koncerteken az első sorban.
vous - 2016.04.08.
Fesztiváltrend: ezek a csupaszín frizurák lesznek idén a legmenőbbek

Legutóbb Britney Spears laza hajkoronáját ajánlottuk nektek, ám a vagányabbak sem maradnak ötlet nélkül, most az igazán merészek is kapnak tőlem ihletet.

Brittany Balyn szépségblogger és modell ugyanis szabad kezet adott a sztárfodrászának, Danny Moonnak, akinek a fő profilja a hajak színezése. A fodrászt pedig a szaharai alkonyat inspirálta: a felül kék tincsek rózsaszín, lila és bíbor színekben végződnek. A végeredmény persze gyönyörű.

A stylist, Kait Marie pedig gyönyörű, bohém ruhákba öltöztette a modellt, és rögtön háromféle frizurát is mutatott, amit érdemes bevetnetek a fesztiválszezon alatt. Nézzétek csak!

Az idei év és az elmúlt év vége határozottan a színes hajaké volt. Az én kedvenceim a macaronos és az olajfoltos haj volt, de még ezeken kívül is rengeteg választási lehetőségetek van, ha a fenti frizurát túl merésznek találjátok. Nézzetek körül a hajtrendes cikkeink között, majd írjátok meg, milyen frizurában hódítotok idén nyáron!

Ajánlott cikkek