Egyéb kategória

Így öltözzetek csinosan, de megfelelően a csalóka tavaszi időjáráshoz

Ilyenkor tavasszal, ha öltözködésről van szó, mindig anyukám szavai csengenek a fülemben: „azért még csalóka az idő!” És tényleg: reggel még kell a kiskabát, délután nem szükséges, viszont este újra elő kell venni. De ez nem csak a kabáttal van így. Adok pár tippet, mi az, amit még semmiképpen ne vegyetek le magatokról, és amit vigyetek még magatokkal.
vous - 2016.04.06.
Így öltözzetek csinosan, de megfelelően a csalóka tavaszi időjáráshoz

Imádok tömegközlekedni. Főleg az átmenti évszakokban. A héten reggelenként a VOUS szerkesztőségébe jövet láttam télikabátos, bőrdzsekis és dzseki nélküli, egy szál ingben munkába tipegő lányokat is. Nyilván a télikabát túlzás, de dzseki nélkül elindulni április elején még elég merész. És tudjátok, nagymamánk is megmondta: olyankor fázunk meg, amikor nem is érezzük, hogy fázunk.

Szóval ilyenkor, áprilisban még nem árt óvatosnak lenni. Hoztam is nektek két listát, mit viseljetek ilyenkor és mit ne, hogy csinosak legyetek, de ne fagyjatok meg!

Amit felvehettek MÁR:

Forrás:
pexels.com

Amit semmiképpen ne vegyetek fel MÉG:

  • nyitott szandál
  • maxiruha
  • ujjatlan felső
  • szoknyát harisnya nélkül
  • oversize tunikák harisnya vagy leggings nélkül
  • crop top

Nektek mi a kedvenc tavaszi ruhadarabotok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon