Egyéb kategória

Vége a szenvedésnek: megvan, hogy kenjétek be egyedül a hátatokat

Minden lány szereti, ha illatos a teste minden egyes porcikája. A tusfürdő aromáit a testápoló csak fokozza, és még szuperhidratált is lesz a bőrötök. Egyértelmű, hogy a karotokat és a lábatokat szépen bekenitek, és hipp-hopp fel is szívódik a termék. Na de mi a helyzet a hátatokkal? Mindenhol eléritek?
vous - 2016.04.02.
Vége a szenvedésnek: megvan, hogy kenjétek be egyedül a hátatokat

Fontos trükkel rukkolt elő a PureWow, ami a hát hidratálását illeti. Egyszerű tippet adnak, hogyan tudjátok saját magatoknak betestápolózni az egész hátatokat.

Amire szükségetek lesz: testápoló és a kezetek.

Így csináljátok:

  • Zuhanyzás után kenjetek egy adag testápolót a kézfejetekre.
  • A krémes kézfejet érintsétek a hátatokhoz, és tádáám… csoda történt.
  • Mivel ha nem csavarjátok ki a kezeteket, hanem a kézfejeteket veszitek használatba, akkor azt tapasztaljátok majd, hogy így sokkal messzebbre elér a kezetek.

A legegyszerűbb megoldás, természetesen, ha megkéritek a tesótokat vagy a párotokat, de ti ezentúl nem szorultok segítségre.

Próbáljátok ki este!

Címkék: #krém #testápoló
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.