Egyéb kategória

Leonardo DiCaprio bebizonyítja: ő a bolygó kapitánya

Most kivételesen nem szőkeségek társaságban múlatja az időt Leonardo DiCaprio, sokkal fontosabb ügyben jár el a mesés Indonéziában.
vous - 2016.04.01.
Leonardo DiCaprio bebizonyítja: ő a bolygó kapitánya

A most már Oscar-díjas színész Indonéziában, a Gunung Leuser Nemzeti Parkban járt, hogy az orvvadászat és az erdőirtás ellen dolgozó helyi aktivistákat támogassa. Mi pedig teljesen elolvadtunk a fotóitól. Leo tényleg komolyan gondolja a környezetvédelmet, és személyét kihasználva a közösségi oldalain is kampányol az esőerdőkért és a kihalástól veszélyeztetett állatokért.

Leo a posztjaiban felhívja a figyelmet, hogy az orangutánok, elefántok és tigrisek számára Szumátra az utolsó hely, ahol vadon élhetnek.

Elnézve az indonéziai fotókat, nekünk sokkal jobban tetszik Leo elefánttal, mint medvével. És ki merjük jelenteni: ő a megtestesült bolygó kapitánya!

Leonardo DiCaprio környezetvédelmi tevékenységéről Tini már részletesen is mesélt nektek.

The lowland #rainforest of the Leuser Ecosystem are considered the world’s best remaining habitat for the critically endangered Sumatran #elephant. In these forests, ancient elephant migratory paths are still used by some of the last #wild herds of Sumatran elephants. But the expansion of Palm Oil plantations is fragmenting the #forest and cutting off key elephant migratory corridors, making it more difficult for elephant families to find adequate sources of food and water. The Leonardo DiCaprio Foundation is supporting local partners to establish a mega-fauna sanctuary in the Leuser Ecosystem, last place on Earth where Sumatran orangutans, tigers, rhinos and elephants coexist in the wild. Click the link in the bio to stand with @haka_sumatra as they fight to protect the Leuser Ecosystem. #SaveLeuserEcosystem #Indonesia

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.