Egyéb kategória

Kenyérrel tüntessétek el a veszélyes üvegszilánkokat!

Engem személy szerint megüt a guta, ha egy féltve őrzött pohár vagy tányérkészletem valamely darabja összetörik. Oda az összhang, kevés az esély arra, hogy pótolható a hiányzó gyöngyszem. De ami a legrosszabb, muszáj azonnal feltakarítani. Hogy mivel? Hát kenyérrel!
vous - 2016.03.29.
Kenyérrel tüntessétek el a veszélyes üvegszilánkokat!

Ha szerencsések vagytok, mikor eltörik egy üvegpohár a lakásotokban, előhalásszátok a szekrény mélyéről a porszívótokat, és seperc alatt kész a piszkos munka. Amennyiben csak a lapát és a seprű marad, óvatosan! Egyrészt szinte lehetetlen így az összes apró szilánkot eltüntetni, másrészt előfordulhat, hogy a szemeteszsákunkat szétszabdalják a darabkák.

Itt jön a képbe a kenyér! Már egy karéj is csodákra lehet képes. Szivacsos felületének köszönhetően magába gyűjti az összes törött üveget, a legnagyobbtól egészen a legkisebb darabig. Próbáljatok minél nagyobb szelettel takarítani, alaposan nyomkodjátok rá az üvegszilánkokra, de vigyázzatok az ujjaitok épségére! Az elhasznált kenyeret úgy dobjátok a kukába, hogy az más kezében se tegyen kárt! Tekerjétek szalvétába, vagy alaposan csomagoljátok bele egy nejlonszatyorba.

Forrás:
www.pixabay.com
Ajánlott cikkek