Egyéb kategória

Kenyérrel tüntessétek el a veszélyes üvegszilánkokat!

Engem személy szerint megüt a guta, ha egy féltve őrzött pohár vagy tányérkészletem valamely darabja összetörik. Oda az összhang, kevés az esély arra, hogy pótolható a hiányzó gyöngyszem. De ami a legrosszabb, muszáj azonnal feltakarítani. Hogy mivel? Hát kenyérrel!
vous - 2016.03.29.
Kenyérrel tüntessétek el a veszélyes üvegszilánkokat!

Ha szerencsések vagytok, mikor eltörik egy üvegpohár a lakásotokban, előhalásszátok a szekrény mélyéről a porszívótokat, és seperc alatt kész a piszkos munka. Amennyiben csak a lapát és a seprű marad, óvatosan! Egyrészt szinte lehetetlen így az összes apró szilánkot eltüntetni, másrészt előfordulhat, hogy a szemeteszsákunkat szétszabdalják a darabkák.

Itt jön a képbe a kenyér! Már egy karéj is csodákra lehet képes. Szivacsos felületének köszönhetően magába gyűjti az összes törött üveget, a legnagyobbtól egészen a legkisebb darabig. Próbáljatok minél nagyobb szelettel takarítani, alaposan nyomkodjátok rá az üvegszilánkokra, de vigyázzatok az ujjaitok épségére! Az elhasznált kenyeret úgy dobjátok a kukába, hogy az más kezében se tegyen kárt! Tekerjétek szalvétába, vagy alaposan csomagoljátok bele egy nejlonszatyorba.

Forrás:
www.pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.