Egyéb kategória

5 dolog, ami megkülönbözteti a fiúkat az igazi férfiaktól

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy ott állt előttetek egy adonisz, mégis inkább neveztétek volna az illetőt fiúnak, mintsem férfinak. Ez alapján ki is jelenthetjük, hogy senkit se lehet csak a külső adottságai miatt férfinak hívni. Most elhoztunk nektek öt fontos jelet, mely segítségével könnyebben kiszűrhetitek az igazi férfit a hatalmas tömegből.
vous - 2016.03.29.
5 dolog, ami megkülönbözteti a fiúkat az igazi férfiaktól

Azzal valószínűleg mindannyian egyetértetek, hogy mostanában nagyon sok kritika éri a fiatal lányokat. Túl sok smink, egyre kevesebb ruha, egyre magasabb cipősarok – hallhatjátok nap mint nap. A másik nemet azonban kevesebben vizsgálják ennyire alaposan, pedig ott is lenne min elcsodálkozni.

Az a nő pedig, aki a 21. században komoly társat keres, felkötheti a felkötnivalóját, hiszen egy úriembert nem a kinézete, hanem a viselkedése, gondolkodásmója és az attitűdje fog megkülönböztetni másoktól. Úgyhogy, lányok, itt az idő, hogy jobban kinyissátok a szemeteket és lássatok mélyebbre a felszínnél!

Segítségképpen íme öt lényeges pont a YourTangótól, melyeket szem előtt tartva biztos meg tudjátok majd különböztetni az igazi férfiakat a kisfiúktól.

1. Egy úriember mindenkivel kedves

Forrás:
www.pexels.com

Legyen szó akár a takarítónőről vagy éppen a vezérigazgatóról, egy vérbeli férfi úgy gondolja, hogy minden emberi lény egyformán megérdemli a tiszteletet, ezért mindenkit egyenrangú félként kezel. Nem bánik másokkal tiszteletlenül, senkit nem néz le, hiszen tudja, hogy nem az állásunk fogja meghatározni a személyiségünket.

2. Folyamatosan fejleszti önmagát

Tisztában van vele, hogy mindig lesz mit fejleszteni magán, akár a fizikai, akár a mentális állapotáról legyen szó. Rendszeresen olvas, előadásokra jár, esetleg dokumentumfilmeket néz. Valljuk be, mindezek elég fontosak a mai társadalomban, hiszen mostanság mindenki a külsőségeket helyezi sajnos előtérbe.

3. Fontos számára a család és a kapcsolat

Forrás:
www.pexels.com

Családját és párkapcsolatát előrébb helyezi a szakmai teljesítményénél. Hiszen egy úriember inkább lakna egy kunyhóban azokkal az emberekkel, akiket szeret, mint hogy egy kastélyban kelljen raboskodnia egyedül.

4. Nem fél attól, hogy hibázik

A legtöbb ember fél attól, hogy hibát vét, legyen szó a munkahelyéről vagy akár a kapcsolatáról. Pedig ahhoz, hogy fejlődjünk, néha tévednünk kell, és ezt egy igazi férfi is tudja.

5. Kedvesét mindig boldoggá akarja tenni

Forrás:
www.pexels.com

Egy úriembernek fontos, hogy kapcsolatát a legmagasabb szinten ápolja. Szerelmével mindig őszinte, és kellő energiát fordít arra is, hogy a mindennapokban meglepje valamilyen apró figyelmességgel. Tudja, hogy társának nem az ajándék ára számít, hanem a lelkesedés, amit belefektet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon