Egyéb kategória

Az egykori szupermodell bevallotta: mellrákkal küzd

Janice Dickinson egykori szupermodell bevallotta: mellrákkal küzd. A Topmodell leszek! zsűritagja szerint még időben észrevették a daganatot.
vous - 2016.03.29.
Az egykori szupermodell bevallotta: mellrákkal küzd

A 61 éves exszupermodellt, Janice Dickinsont március elején mellrákkal diagnosztizálták. Janice egy rutinvizsgáltra ment, amikor orvosa észrevett egy csomót a mellében. Az exmodell a Daily Mailnek beszélt a betegségről.

A doktor úr azonnal észrevette, hogy valami nem stimmel, azt mondta, ezt minél előbb ki kell vizsgálni.

Forrás:
AFP

Janice saját bevallása szerint optimista típus, de amikor a doktor megérintette a borsó nagyságú csomót, már tudta, hogy baj van, mivel fájdalmat is érzett.

Bingó, rákos vagyok!

Janice bátran néz szembe a betegséggel, azt mondja, ez sem tartja vissza attól, hogy idén nyáron hozzámenjen vőlegényéhez. Azt azonban elismerte, hogy az élete gyökeresen megváltozott a diagnózis óta.

Ez még mindig elég sokkoló. Nagyon félek, de nem hagyom, hogy ez határozza meg az életem.

Teszteljétek itt, mekkora nálatok a mellrák kockázata!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon