Egyéb kategória

Ti küldtétek: ezekkel a tojásokkal vártátok húsvét reggel a locsolókat

Gyönyörűbbnél gyönyörűbb műalkotásokat küldtetek nekünk, mikor arra kértünk benneteket, mutassátok meg, milyen hímes tojással várjátok a locsolókat idén húsvétkor. Megnyugodtunk, még ha kiveszőben is van az ünnep, ti biztosan életben tartjátok még nagyon-nagyon sokáig!
vous - 2016.03.28.
Ti küldtétek: ezekkel a tojásokkal vártátok húsvét reggel a locsolókat

Külön öröm, hogy a mi tanácsainkat is megfogadtátok, jó volt találkozni az intergalaktikus tojásaink hasonmásával, és Takács Nóri körömlakkos módszerével is! Igaz, nekünk is van mit tanulnunk tőletek, jövőre mi is kipróbáljuk a ti ötleteiteket is! És akkor most a tiétek a főszerep, ismét.

Anita tojásait cikkünk ihlette <3

Mercédesz pedig úgy gondolta, csipkébe öltözteti a tojásokat. Milyen jól tette!

Olívia Nóri körömlakkos technikája után alkotott szabadon <3

Éva kötözött tojása nekem nagyon tetszik, ilyet én is csináltam gyerekkoromban, színes fonalakból!

Erika természetközeli tojásaitól elaléltunk!

Petra minyonjaitól pedig tuti mosolyra fakad minden locsoló!

Melinda nem festett, inkább ültetett – és milyen jól tette

Nikolett egy nagyon csajos tojást készített. Imádjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.