Egyéb kategória

Kivert minket a víz: Jonathan, a parateknős kiakasztotta a VOUS-lányokat

Eddig csak a kígyó volt a parám, de jött Jonathan és minden megváltozott. Rémálmaimban sem szeretnék vele találkozni. Jonathan egyébként teknős, és 184 éves. Bemutatlak titeket neki.
vous - 2016.03.24.
Kivert minket a víz: Jonathan, a parateknős kiakasztotta a VOUS-lányokat

Jonathan mellett szóljon, hogy a maga 184 évével ő jelenleg a legöregebb szárazföldi élőlény a Földön. Respekt. Lakhelye a mesés és vulkanikus Szent Ilona-sziget. De azt be kell vallanunk, hogy az egész Vous-szerkesztőség a visításunktól volt hangos, amikor megláttuk a teknőst, hiszen ritkán találkozunk – ha csak virtuálisan is – ekkora hüllővel.

Ám, túl a hisztinken, Jonathan tényleg csodálatos. A Seychelle-szigetekről importált öreg teki már elveszítette a látását és a szaglását is, azonban még mindig élvezettel majszolja kedvenc csemegéit, az uborkát és a sárgarépát. Az óriásteknősök átlagéletkora 150 év, így Jonathan mondhatni túlteljesítette a földi életet.

Így 184 év elteltével gondozója úgy gondolta, ideje lenne megfürdetni a hatalmas teknőst.

Nézzétek, hogy pancsizik Jonathan!

Címkék: #fürdés #teknős
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!