Egyéb kategória

Jessica Biel második babájáról beszélt Jusin Timberlake-kel

Justin Timberlake és Jessica Biel tökéletes harmóniában élik mindennapjaikat. Van egy csodálatos kisfiuk, aki 2015-ben született, pont ideális minden ahhoz, hogy a pár ismét gyermeket vállaljon.
vous - 2016.03.25.
Jessica Biel második babájáról beszélt Jusin Timberlake-kel

Felröppent a pletyka, hogy a csodaszép színésznő, Jessica Biel ismét gyermeket vár Justin Timberlake-től. Nem csoda, hiszen minden arra utal, hogy tökéletes a kapcsolatuk. Többek között ezekről is nyilatkozott Jessica Ellen DeGeneres műsorában.

Az interjú elején a színésznő arról mesélt, hogy ő a férje első számú rajongója, hiszen folyton az ő zenéjét hallgatja otthon, a kocsijában és a koncertjeire is elkíséri. Jessica szerint kisfiukon is már most látszik, hogy örökölte a zene szeretetét apukájától, elmondása szerint nagyon cuki, ahogyan a fejével szokta püfölni a játékdobját.

Amikor Ellen rákérdezett a terhességre Justin felesége azt mondta, hogy nagyon izgatott ő is, ezzel hatalmas üdvrivalgást kiváltva a közönségből. Aztán humorral vallotta be füllentését, hogy vélhetően azért reppent fel a pletyka, mert a jóga és az edzéssel töltött órák nem használtak. Tehát az újabb babára még várni kell.

Jessica most a karrierjére koncentrál, nemrég nyílt egy új étterme Au Fudge néven, amelyben gondolt a legkisebbekre is egy játszószoba kialakításával.

Forrás:
AFP

Az interjút itt meg is nézhetitek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.