Egyéb kategória

Jessica Biel második babájáról beszélt Jusin Timberlake-kel

Justin Timberlake és Jessica Biel tökéletes harmóniában élik mindennapjaikat. Van egy csodálatos kisfiuk, aki 2015-ben született, pont ideális minden ahhoz, hogy a pár ismét gyermeket vállaljon.
vous - 2016.03.25.
Jessica Biel második babájáról beszélt Jusin Timberlake-kel

Felröppent a pletyka, hogy a csodaszép színésznő, Jessica Biel ismét gyermeket vár Justin Timberlake-től. Nem csoda, hiszen minden arra utal, hogy tökéletes a kapcsolatuk. Többek között ezekről is nyilatkozott Jessica Ellen DeGeneres műsorában.

Az interjú elején a színésznő arról mesélt, hogy ő a férje első számú rajongója, hiszen folyton az ő zenéjét hallgatja otthon, a kocsijában és a koncertjeire is elkíséri. Jessica szerint kisfiukon is már most látszik, hogy örökölte a zene szeretetét apukájától, elmondása szerint nagyon cuki, ahogyan a fejével szokta püfölni a játékdobját.

Amikor Ellen rákérdezett a terhességre Justin felesége azt mondta, hogy nagyon izgatott ő is, ezzel hatalmas üdvrivalgást kiváltva a közönségből. Aztán humorral vallotta be füllentését, hogy vélhetően azért reppent fel a pletyka, mert a jóga és az edzéssel töltött órák nem használtak. Tehát az újabb babára még várni kell.

Jessica most a karrierjére koncentrál, nemrég nyílt egy új étterme Au Fudge néven, amelyben gondolt a legkisebbekre is egy játszószoba kialakításával.

Forrás:
AFP

Az interjút itt meg is nézhetitek!

Ajánlott cikkek