Egyéb kategória

Nincsen Baywatch Hasselhoff nélkül! – a színész újra a tengerparton félmeztelen

Sajnos még egy évet kell várnunk a Baywatch egész estés mozijára, de szerencsére a színeszek gondoskodnak arról, hogy belessünk a forgatási munkálatokba. Dwayne Johnson és Zac Efron szuper képekkel kényeztet minket, amiken David Hasselhoffot is felfedeztük. HURRÁ!
vous - 2016.03.24.
Nincsen Baywatch Hasselhoff nélkül! – a színész újra a tengerparton félmeztelen

A Baywatch rebootja 2017 májusában kerül a mozikba, olyan csodapasikkal, mint a garbós Dwayne Johnson és a „mikor lett ilyen jó pasi” Zac Efron. Na jó, a férfiaknak is kedvezni fog a film, hiszen a női főszereplő Alexandra Daddario, akit leginkább a Percy Jackson-filmekből ismerhettek.

De vissza a fiúkra. Mindkét színészpasi előszeretettel használja az Instagramot, és rendszeresen töltenek fel képeket a forgatásról a rajongóknak. Ennek úgy örülök, mintha hatost dobtam volna, és úgy érzem, muszáj nektek is megmutatnom, hogyan izmoskodnak majd a filmben, arról nem is beszélve, hogy a nagybetűs Baywatch-legenda, David Hasselhoff is ott van velük. A képek láttán csak egyet akartok majd: minél hamarabb megnézni a fimet.

Getting schooled. Wisdom from the original #Baywatch badass himself @davidhasselhoff What an honor to meet #TheHOFF

Zac Efron (@zacefron) által közzétett fénykép,

Special delivery for The Rock #Baywatch

Zac Efron (@zacefron) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.