Egyéb kategória

Napi cukiság: így becézi György herceg a királynőt

Míg az emberek nagy része „felségnek” vagy „őfelségének” szólítja Erzsébet királynőt, addig dédunokája, a kis György herceg egészen máshogy nevezi dédnagymamáját – ráadásul extracukin.
vous - 2016.03.22.
Napi cukiság: így becézi György herceg a királynőt

Katalin hercegné azt mondja, hogy György és a királynő egészen szoros kapcsolatban vannak – írja a Huffington Post. Így nem is csoda, hogy különleges nevet adott szeretett dédmamájának.

György még csak kétéves, és úgy szólítja nagymamáját, hogy ‘Gan-Gan’.

Forrás:
AFP/ Europress Fotóügynökség

Sőt, a királynő mindig hagy valami kis ajándékot György herceg szobájában, és folyamatosan igyekszik kifejezni a szeretetét családja felé – meséli Katalin.

De György nem az egyetlen szeretett dédunokája. A királynő tavaly végigizgulta György herceg húgának, a kis Saroltának a születését is, sőt, egyike volt azoknak, akik először látogatták meg a tündéri újszülöttet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.