Lélek

Pasik vallottak: ezektől a női tulajdonságoktól futnak ki a világból

A párkapcsolat alapja a megértés, empátia, jó kommunikáció. Főleg a jó kommunikáció. Amit azért mi, nők gyakran elbaltázunk. Valljuk be, hajlamosak vagyunk rá.

vous - 2021.03.21.
Pasik vallottak: ezektől a női tulajdonságoktól futnak ki a világból

Noha a férfiakban erősen megvan az az érzés, hogy erősnek kell mutatkozniuk, akik mindent elbírnak, és akiknek nem fáj semmi sem, azért a YourTango magazinnak elárulták, hogy mi az, amitől falra másznak, ha mi, csajok folyton csináljuk.

A múlttal való vagdalkozás

Forrás:
istock

Ez csúnya dolog szerintem is, és egyáltalán nem korrekt. Mindenki követ el hibákat, de azokat egyszer meg kell beszélni, lezárni és elengedni. Az, hogy a vita hevében egy régi hibáját hozzátok fel a pasitoknak, és vágjátok a fejéhez, inkorrekt, gyenge jellemre vall. Vagy pedig magatok sem bocsátottatok meg neki érte, hanem csak rábólintottatok, szőnyeg alá söpörtétek az adott problémát. Az elfogadás nem egyenlő a megbocsátással, helló! Ha csak néhányszor fordul elő, még oké, de ha rendszeres jelleggel, akkor kezdjetek gondolkozni magtokon, hogy miért is csináljátok.

Azt kéritek, legyen őszinte, és ordítozást kap érte

– Szívem, hogy nézek ki?
– Jól.
– Na de őszintén?
– Hát, kicsit híztál, de…
– MICSODA?! SZÓVAL DAGADT VAGYOK!?

Na, ezt nem szabad csinálni, lányok! Ez pont az a szitu, ami után a pasi meghátrál, hogy ez csapda, azaz nem létezik jó válasz. Ez a komolyabb témáknál olyan szinten gondot okozhat, hogy szakítás lehet a vége. Elvégre, akivel nem lehet őszintének lenni, azzal hogyan beszéljék meg a párkapcsolati problémákat?

Faggatózás

Hol voltál? Kivel? Miért késtél? Hová mész? Ezt még egy pasitól se jó hallani, szóval ti se csináljátok!

Követelőzés

Messziről ki lehet szagolni, hogy olyan pasival beszéltek éppen, akinek alig van szava. Ők ugyanis többnyire borús arccal járkálnak, és vagy meghunyászkodnak az erélyes női hang hallatán, vagy pufogni kezdenek. Tény, kétemberes ez a játszma, de ha öntudatos pasival akad dolgotok, higgyétek el, ő nem fog belemenni ebbe a játékba.

Szidjátok, ha pornót néz

Az, hogy a pasitok maszturbál, rendszeresen, tény. Még ha soha nem látjátok, ha teljesen elégedett a szexuális életetekkel, akkor is, hiszen nem véletlenül tűnnek el órákra a fürdőszobában. Ami pedig a pornót illeti: ugyanez érvényes rá. A szabály mindössze annyi, hogy ne a pornó kerüljön túlsúlyba. Egyébként meg kár foglalkozni vele.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.