Egyéb kategória

Végre! Elkészült Ferenc pápa Instagramja

Immár három éve, hogy Ferenc pápa regisztrált a Twitterre, ahol már több mint 25 millió követője van. Szombaton pedig egy újabb közkedvelt alkalmazást kezdett használni: elkészült a pápa saját Instagram-fiókja.

vous - 2016.03.19.
Végre! Elkészült Ferenc pápa Instagramja

Az első kép ma, március 19-én 12:25-kor került fel róla. A fotón az látszik, hogy a pápa imádkozik, és minden követőt (9 nyelven) arra kér, imádkozzanak érte.

A The New York Times azt írja, Ferenc pápa Instagramjáról a Vatikán prefektusa, Msgr. Dario E. Vigano így nyilatkozott:

Az Instagram segíteni fog abban, hogy közvetítse a pápaság üzenetét képekben, így mindazok, akik szeretnék figyelemmel kísérni a pápát, vagy még többet megtudni róla, találkozhatnak gyengédséget és kegyelmet sugárzó gesztusaival.

Mi már alig várjuk, hogy láthassuk a pápát szelfizni, tükörben fotózkodni, vagy hogy megmutassa, mit reggelizik éppen. Ti is bekövetitek majd az Instagram-fiókját?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.