Egyéb kategória

Első gyermekét várja a világhírű Victoria’s Secret-modell

Babariadó! A világ legszexibb modelljei között számon tartott Candice Swanepoel, aki egyben a Victoria's Secret szupermodellje, babát vár.
vous - 2016.03.19.
Első gyermekét várja a világhírű Victoria’s Secret-modell

A 27 éves ausztrál modell, Candice Swanepoel és vőlegénye, Hermann Nicoli babát várnak. A csodás hírt a pár az E! Online-nak árulta el először, sőt azt is tudni lehet, hogy Candice már a második trimeszterben jár. A babavárás mindig csodálatos dolog, de ez esetben mi duplán örülünk. Candice legjobb barátnője, a szintén Victoria’s Secret-modell Behati Prinsloo, Adam Levine felesége, így egy időben lesznek várandósak. Tudjátok, mit jelent ez? Szupermenő barátnős kismamaképeket az Instagramon!

Már alig várjuk, hogy a két modell egy közös kismamafotóval jelentkezzen, de addig is íme a kedvenc fotóink!

Candice és vőlegénye, Hermann Nicoli

Forrás:
AFP

Candice és legjobb barátnője, Behati

Forrás:
AFP

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.