Egyéb kategória

Aleska Diamond karkötőjébe beleszerettünk – A Glamour-gála legszebb kiegészítői

Egy olyan esemény, mint a Glamour-gála a díjak mellett bizony a divatról is szól. Így az ott kiosztott elismerések mellett mi is kiosztunk most néhány virtuális díjat a legtrendibb celebeknek.
vous - 2016.03.18.
Aleska Diamond karkötőjébe beleszerettünk – A Glamour-gála legszebb kiegészítői

A gála olyan volt, mint maga a divatmennyország: láthattunk különleges ruhákat, cipőket, táskákat, és még sorolhatnánk. Pont ezért úgy éreztük, a legszebb darabok mellett egyszerűen nem tudunk elmenni, így megörökítettük nektek, hogy mik voltak a mi kedvenceink. Szóval következzenek a VOUS díjazottjai!

1. A legszebb ruha: Kulcsár Edina

Edina nemcsak kedvességével és bájával varázsolt el minket, hanem a gyönyörű babakék ruhájával is. Imádtuk a virágmintát, a masnit, a mély, mégis kifinomult dekoltázst, és azt is muszáj megemlítenünk, hogy a ruci színben tökéletesen passzolt a gipszéhez.

Forrás:
Kerepeczki Anna

2. A legszebb cipő: Vajna Timi

Mikor megláttuk Timi csillámos magas sarkúját, csak annyit tudtunk mondani: IMÁDJUK! Valahogy így képzeljük el a varázscipellőt, ami bárhová elrepít minket. Tökéletes választás! Ide kattintva pedig azt is megnézhetitek, mi lapult Timi táskájában.

Forrás:
k

3. A legszebb frizura: Iszak Eszter

Vagány, laza, mégis nőies – Iszak Eszti fonásai teljesen levettek minket a lábunkról. Nemcsak azért, mert nagyon jól álltak a műsorvezetőnek, hanem mert ez a frizura most szupertrendi. Ide kattintva megnézhetitek, hogyan készül.

Forrás:
Kerepeczki Anna

4. A legszebb táska: Kovács Bettina Dóra

A legtöbb sztár idén egyszerűbb, letisztult táskát választott, Dóri kék darabja mégis kiragyogott a többi közül. Sőt mi a fülbevalójába is beleszerettünk!

Forrás:
Kerepeczki Anna

5. A legszebb kiegészítő: Sáfrány Emese (Aleska)

Emese vagány kiegészítőjét nem lehetett nem észrevenni. A különleges karkötője – amit egyébként mindkét kezén viselt – tökéletesen feldobta a fekete ruháját. Imádtuk!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Nektek melyik a kedvenc darabotok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.