Egyéb kategória

Egy trükk, amivel könnyedén megtisztíthatjátok a fülhallgatótokat

A nagy, kerek fejpántos fülhallgatók ugyan újra hódítanak az egészségünk szerencséjére, de többségben még mindig a fülbe helyezhető típust választjuk a praktikussága miatt. De mi is a legnagyobb hátránya? Hát a könnyen koszolódó felülete.
vous - 2016.03.19.
Egy trükk, amivel könnyedén megtisztíthatjátok a fülhallgatótokat

Imádjuk a kis helyet foglaló, könnyedén összetekerhető és használható fülhallgatókat, elvégre annyira picik és annyira könnyedén kizárhatjuk használatukkal a bennünket körülvevő zajokat, hogy el sem hisszük. Ez tök jó mindaddig, míg az egyik felét (vagy rosszabb esetben mindkettőt) kölcsön nem kérik tőlünk. Ekkor jön a kínos törölgetés és kaparászás, azaz a harc a fülzsír ellen.

Komoly fejtörést okoz a tisztítása, elvégre víz nem érheti, a zsebkendővel tisztítás pedig kevésbé hatásos – idáig! Ugyanis jöjjön egy körülbelül kétperces, tökéletes tisztítási tipp, amivel többé nem kell aggódnunk a sárga ragacsmaradványoktól.

Forrás:
pixabay.com

Amire szükségünk van:

  • tiszta fogkefe
  • tisztításhoz használt gyógyszertári alkohol

Hogyan?

Először száraz fejjel kezdjük finoman dörzsölni a hálós részét a fülhallgatónknak, majd finoman mártsuk bele az alkoholba, kicsit letörölgetve azt, hogy ne kerüljön sok a fülhallgatónk rendszerébe.

Fontos! Figyeljünk arra, hogy a fülhallgató fejjel lefelé legyen a tisztítás során, hogy az onnan kihulló kosz kifelé essen, illetve a tisztító folyadék ne befelé folyjon.

Miért ez a legjobb módja a tisztításnak?

Azért, mert a fogkefe sörtéi elég vékonyak és rugalmasak ahhoz, hogy minden apró helyre beférkőzzenek, az alkohol pedig segít sterilizálni és eltávolítani minden szennyeződést. Ráadásul nagyon könnyedén párolog.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.