Egyéb kategória

Üvegbe zárt természet lesz a legmenőbb tavaszi kiegészítő

Minden nő szereti az ékszereket és virágokat. Most a kettőt egyszerre is megkaphatjátok, itt vannak ugyanis az új terráriumos, élő virágokat, növényeket és terméseket tartalmazó medálok, gyűrűk, fülbevalók. Mi teljesen beleszerettünk ezekbe a különleges díszekbe!
vous - 2016.03.11.
Üvegbe zárt természet lesz a legmenőbb tavaszi kiegészítő

Igazi tavaszi kiegészítőket mutatunk nektek. A természet szépségét mindenki elismeri és itt az ideje, hogy kiegészítőként is felhasználjuk a környezetünkben megtalálható csodákat. Készen is beszerezhetitek őket és akár magatok is készíthettek ilyen ékszereket. Egész biztosan nem jön veletek szembe az utcán egy ugyanolyan darab.

Nem kell messzire mennetek azért, hogy beszerezzetek egy mutatós ékszert, nézzétek meg Szafajet Facebook-oldalát és válogassatok kedvetekre az üvegbe zárt csodák világában! Elkalauzol titeket a virágok, termések, kagylók, bogyók, szárított virágszirmok közé, ahol olyan különleges darabokat is találtok, mint a pitypangpihék és mohadarabkák felhasználásával készített medálok.

Mesegyűrű

Közzétette: Szafajet – 2016. február 23.

Novemberi napsugaras didergő

Közzétette: Szafajet – 2015. november 25.

Hatalmas pitypangszív lánc* anyag: vörösréz ezüstözve, üveg* medálrész hossz: 45 mm* lánchossz: igény szerinti mé…

Közzétette: Szafajet – 2015. november 15.

Bíborka-moha-aszat varázsgömb nyaklánc* anyag: vörösréz ezüstözve, műgyanta, ásványrögök* gömbátmérő: 30 mm* lá…

Közzétette: Szafajet – 2015. november 15.

Ha alkotni van kedvetek, akkor saját magatoknak is elkészíthetitek az ékszereket. Bármelyik hobbiboltban megtaláljátok az ékszerek hozzávalóit, a lánctól kezdve a terráriumon át a „tölteléket” is. Azonban még egyedibbé tudjátok tenni, ha egy tengerparti nyaralás során gyűjtött mini kagylókat, vagy egy délutáni séta alatt beszerzett kavicsokat, bogyókat halmoztok a kis üvegcsékbe. Így a kellemes pillanatokra emlékeztet majd titeket mindig, amikor ránéztek.

Ha kedvet kaptatok hozzá, az elkészült alkotásokról küldjetek képeket!

Ajánlott cikkek