Egyéb kategória

Nem várt helyről támad a Backstreet Boys egykori szépfiúja

Visszatérnek a '90-es évek fiúbandái, ám egyáltalán nem úgy, ahogy először gondolnátok. Az egykori Backstreet Boys-os Nick Carter csokorba szedte kedvenc exkollégáit, hogy együtt robbanjanak be a filmiparba. ÓJAJ.
vous - 2016.03.10.
Nem várt helyről támad a Backstreet Boys egykori szépfiúja

Lányok, ugye ti is emlékeztek még a szép szemű Nick Carterre? A Backstreet Boys kölyökképű szépfiúja a dalolászást befejezve gondolt egy nagyot, és forgatókönyvírásra adta a fejét. Összehozott egy posztapokaliptikus westernt, melyben egy csapat fegyveres próbál megmenteni a zombitámadástól egy falut – írja a People magazin.

@skulleeroz and #debrawilson are absolute bad asses in our movie #dead7 #april1 @syfy @theasylumcc

Nick Carter (@nickcarter) által közzétett fénykép,

A film címe Dead 7 lesz, és Nick Carter nemcsak írta, de rendezi és szerepel is benne. De itt még nem áll meg a ’90-es évek nosztalgiavonata, hiszen a további szerepekre olyan fiúbandák tagjait gyűjtötte maga mellé, mint az NSync-es Joey Fatone és Chris Kirkpatrick vagy az ugyancsak Backstreet Boys-os A.J. McLean és Howie Dorough.

A forgatás már zajlik, és ha minden jól megy, nyáron már élvezhetjük is ezt a nem mindennapi filmet a mozikban. Addig is lehet követni Nick Cartert Instagramon, ahol nemcsak a forgatásról osztott már meg eddig is képeket, de szerdán a film hivatalos plakátját is megmutatta a követőinek.

Get ready for #dead7 premiering April 1st exclusively on @syfy

Nick Carter (@nickcarter) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.