Egyéb kategória

Kiverte a biztosítékot a megalázó plus-size kampány

Láthattunk már egy csomó marketinghúzást, ami nagyon nem jött be, de ez most mindenen túltesz. Egy webáruház ugyanis vékony modellel reklámozza plus-size termékeit – méghozzá nem akárhogyan.
vous - 2016.03.09.
Kiverte a biztosítékot a megalázó plus-size kampány

A modell egy nagyobb méretű rövidnadrágot visel, na de nem úgy, ahogy azt gondolnátok. Csak a nadrág egyik szárába bújik bele – mindkét lábával –, és úgy viseli azt, mintha egy szoknya lenne. Most komolyan, szerintetek ki vásárolná meg így az egyébként csinos darabot?

Forrás:
wish.com

Szerintünk a reklám pont az ellenkezőjét éri el annak, amit szeretett volna. Ez inkább arra világít rá, hogy egy plus-size darabba egy vékony lány akár kétszer is beleférne. Ez pedig nem a legjobb reklám, nem?

Ez a fajta hirdetés így nemcsak sértő, de olyan mögöttes üzeneteket tartalmaz, ami a teltebb testalkatot negatív színben tünteti fel. Mi értetlenül állunk a dolog előtt, nem értjük, ilyen miért és hogy történhetett meg…

Úgyhogy erre csak ennyit tudunk mondani – vagy inkább grimaszolni:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.