Egyéb kategória

Kiverte a biztosítékot a megalázó plus-size kampány

Láthattunk már egy csomó marketinghúzást, ami nagyon nem jött be, de ez most mindenen túltesz. Egy webáruház ugyanis vékony modellel reklámozza plus-size termékeit – méghozzá nem akárhogyan.
vous - 2016.03.09.
Kiverte a biztosítékot a megalázó plus-size kampány

A modell egy nagyobb méretű rövidnadrágot visel, na de nem úgy, ahogy azt gondolnátok. Csak a nadrág egyik szárába bújik bele – mindkét lábával –, és úgy viseli azt, mintha egy szoknya lenne. Most komolyan, szerintetek ki vásárolná meg így az egyébként csinos darabot?

Forrás:
wish.com

Szerintünk a reklám pont az ellenkezőjét éri el annak, amit szeretett volna. Ez inkább arra világít rá, hogy egy plus-size darabba egy vékony lány akár kétszer is beleférne. Ez pedig nem a legjobb reklám, nem?

Ez a fajta hirdetés így nemcsak sértő, de olyan mögöttes üzeneteket tartalmaz, ami a teltebb testalkatot negatív színben tünteti fel. Mi értetlenül állunk a dolog előtt, nem értjük, ilyen miért és hogy történhetett meg…

Úgyhogy erre csak ennyit tudunk mondani – vagy inkább grimaszolni:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.