Lélek

A pasik elárulták a gyengéjüket: így csavarjátok el a fejüket egy csókkal

A csók bizonyos értelemben még intimebb, meghittebb dolog lehet pár csípőlökésnél. Hiszen összeérnek az ajkak, a nyelvek és a gondolatok. Egészen másról szól csókolózni, mint hanyatt vágódni az ágyon.

vous - 2021.12.06.
A pasik elárulták a gyengéjüket: így csavarjátok el a fejüket egy csókkal

A Yourtango megkérdezett egy csoportnyi pasit, hogy ők mit gondolnak a csókolózásról, mitől lehet a csók egyre jobb, vadabb, annyira, hogy abba se akarjátok hagyni, és sztárcsókolózók legyetek. Igazán meglepő dolgokat mondtak, amiből kiderült, hogy ők szeretnék valóra váltani álmodozásaikat a Disney-féle csókjaitokról. Elsőre azt emelték ki, hogy:

Hagyjátok őket kezdeményezni

Elvégre ők a férfiak, és attól csak tüzesebbé válik a hangulat, ha az első csókot ők adják.

Egy nő is kezdeményezhet csókot, csak nem az első csókot!

– magyarázza Dylan, és én ezzel egyetértek, egy pasi legyen tökös, tegye meg az első lépést! Azt is bevallották, hogy bár szerintük ha egy csók jó, a nőnek legyen csukva a szeme, ám lesni mégis ér…

Egyszer megcsókoltam egy lányt, és mikor lelassultunk, kinyitotta a szemét, és perzselő tekintettel a szemembe nézett, majd csukott szemmel folytattuk. Eszméletlen volt!

– mesélte Matty. Cseppet sem meglepő mondjuk az, hogy a nyitott szájjal történő nyelves csókot találják a legizgatóbbnak, ám kiveri a víz őket, ha túl sok vagy túl kevés a nyál. Erre oda kell figyelni, hogy levegőhöz jussatok!

Forrás:
pixabay

Használjátok a kezeteket!

A pasik ugyanis imádják, ha csókolózás közben a lábukra téved a kezetek, esetleg magatokhoz húzzátok őket. Másik gyenge pontjuk pedig az, ha a nyakukba teszitek a karjaitokat, és a hajukba túrtok. Nos, szerintem ezeket mi, csajok is imádjuk!

A cserepes ajkaktól viszont elfutnak.

Használjatok rendszeresen ajakbalzsamot, hogy az ajkaitok puhák legyenek!

– kéri James, és mi igazán igyekszünk, de szerintem a nők ajka sokkal kényesebb, mint a pasiké! Fontos még nekik, hogy meglegyen köztetek a kémia, hiszen attól lesz olyan bizsergős, és ha nem akartok csók nélkül élni hátralévő életetekben, soha ne kövessétek el ezt a két dolgot:

1. Ne egyetek fokhagymát, ne dohányozzatok csókolózás előtt, főleg ne böfögjetek és hányjatok.
2. Ne legyetek mozdulatlanok!

Életem legrosszabb élménye volt, mikor csókolóztunk, és a lány zárt szájjal, mozdulatlanul elszenvedte az egészet. Borzalmas volt!

– mondta Cecyl, és a srácok ezt nemes egyszerűséggel döglött hal csóknak nevezték. Noha nem hinném, hogy ezeket nektek tanítani kéne, az fontosabb szerintem, hogy hosszú-hosszú évek múltán is igazi szenvedélyes csókolózók legyetek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.