Egyéb kategória

Gyönyörködjetek velünk a meseszép sarki fényekben Izlandon!

Az ezerarcú Izlanddal csak egyetlen baj van: túl messze van ahhoz, hogy átugorjunk egy kicsit. Pedig az ország maga a csoda. Muszáj legalább egyszer eljutnotok oda és gyönyörködnötök a sarki fényben.
vous - 2016.03.15.
Gyönyörködjetek velünk a meseszép sarki fényekben Izlandon!

A jó hír, amit már Emcsi megosztott veletek, hogy a Wizz Airrel márciustól már közvetlen járattal is eljuthattok ebbe a csodálatos országba, és nemcsak összegyűjtöttük, hogy miért érdemes felkerülnie ennek az országnak a bakancslistátokra, hanem ti is meséltetek nekünk Izland ezer arcáról.

Azt is meséltétek, hogy ott bizony hideg van, és mi más programot ajánlhatnék nektek ma estére, mint hogy a kanapén kucorogva, forró italotok mellett, átnyálazzátok ezeket a csodás képeket Izlandról? Hiszen ne feledjétek, Európa második legnagyobb szigete csak a szívetekben van, míg el nem juttok oda. A fantáziátoknak ne szabjatok határokat, barangoljatok velünk a hideg országában!

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.