Egyéb kategória

„Szerelmi kötést sokkal több férfi kér, mint nő” – Egy boszinál jártunk

Álljon meg a nászmenet, de hiszen az az én szerelmem! Vissza akarom kapni! Jöhet bájital, varjúfüle, békanyál! Mindegy, mi, csak újra enyém legyen! Irány Susi boszi, aki egy személyre szabott szerelmi kötéssel megoldja a szívügyeket! Csak aztán vigyázz, mit kívánsz!

vous - 2016.03.06.
„Szerelmi kötést sokkal több férfi kér, mint nő” – Egy boszinál jártunk

Miután az Álljon meg a nászmenet! című filmben – ami ugye a mai nap témáját is adta – Julia Roberts épp egy házasságkötést próbál megakadályozni, adódott az ötlet, hogy egy modern kori boszorkányt felkeresve megtudhassuk, varázslattal magunkhoz tudunk-e kötni valakit akarata ellenére.

Boszorkányüst és fekete macska a polcon

Susinál jártunk, aki saját magára inkább a mágiateoretikus kifejezést használja, mivel a boszorkányokról mindenkinek más jut eszébe, ami nem feltétlenül jó. A varázslatok szentélyébe, a boszilakba lépve viszont kicsit úgy éreztük magunkat, mintha valóban egy boszorkányos mese kellékei között járnánk.

Pókok, baglyok és fekete macska szemezett velünk az előszobában.

Forrás:
Molnár Anikó

Persze mindannyian műanyagból. A sok tárgy Susi Boszi-tanya nevű boltjából származik, amit nemrégiben kénytelen volt bezárni, de webshopja továbbra is üzemel. Megcsappant ugyanis a mágikus kellékek iránti kereslet.

Azt mondja, a Titok és a Bűbájos boszorkák bemutatásának idejében rengetegen fordultak az ezoterikus tudományok felé, ami mostanság lecsengeni látszik. De varázslatra még így is sokaknak igénye van, így a kor szellemét követve online vehetik föl a kapcsolatot a modern javasasszonnyal.

Mágia, de okosan!

Forrás:
Molnár Anikó

És hogy kik hívják a mágiát segítségül, ha szerelmi ügyekről van szó? Meglepő módon többen vannak közöttük a férfiak, mint a nők. Susi azt mesélte, hogy a hozzá fordulók többsége művelt, intelligens ember.

A hozzá fordulók nem hókuszpókuszt akarnak, hanem valódi segítséget a saját teremtő munkájukhoz. Tisztában vannak azzal, hogy nekik is tenni kell azért, ha valamit el akarnak érni.

A mágia ugyanis mi magunk vagyunk gondolataink teremtő erején keresztül.

Forrás:
Molnár Anikó

Tulajdonképpen az összes üzleti, menedzser- és önsegítő könyv is erre alapoz, hiszen ha valamit nagyon szeretnénk, azt a hitünkkel meg is tudjuk teremteni magunknak. Furamód az anyagiak jobbra fordulása miatt kevesen keresik meg Susit, ám ha szerelemről van szó, minden eszközt hajlandóak vagyunk bevetni.

Ha valaki úgy érzi, szeretné összekötni magát szerelmével, mert csakis vele tudja elképzelni az életét, akkor a mágia és a vonzás törvénye, na meg persze Susi útmutatásai segíthetnek a kapcsolat megerősítésében.

Hogyan működik a szerelmi kötés?

Forrás:
Molnár Anikó

Először is kártya segítségével megnézik, hogy egyáltalán van-e esély arra, hogy működjön a kapcsolat a két fél között, majd színes féldrágakövek és egyéb, a horoszkópkészítésben is használt eszközök segítségével jóslatot készítenek.

Susi hangsúlyozta, hogy ilyenkor nem jövendölésről van szó, hiszen ő nem hisz abban, hogy a jövőnket nem befolyásolhatjuk. A szerelmi kötés egy olyan varázslat, amit egy-két héten át naponta, Vénusz-órában kell elvégezni. A mágia azt garantálja, hogy a két ember között mentális kötődés jön létre.

Egy pohár szerelmi bájitalt?

Forrás:
Molnár Anikó

Susi azt mondta, szerelmi bájitalt csak akkor készít, amikor ő maga is szerelmes, hiszen csak ekkor tudja a varázslat megszületéséhez szükséges érzéseket belefőzni az italba. Vannak azonban egyéb bevált módszerei. Ha valaki pontosan és szisztematikusan betartja az általa előírtakat, biztosan hat a kötés. Mármint annál, aki kéri. A másik fél szabad akaratát ugyanis a varázslat sem tudja felülírni.

Susi szerint a varázslat azért is hasznos, mert általa felismerheti, majd felvállalhatja az ember, hogy az életének ő a teremtője, ő tehet mindarról, ami vele történik.

Te magad vagy a kiindulópont a saját világodban.

A gonoszkodás kizárt

Forrás:
Molnár Anikó

Susi a teremtő és segítő varázslatokban hisz, ezért teljesen elzárkózik az olyan kérésektől, mint a rontások és átkok. Mágiájának alapja ugyanis magasabb tudatosság síkjáról származik, ahol a szeretet uralkodik mindenekfölött.

Ez a vezérfonala a 21 napos online Szeresd vissza! elnevezésű programjának is, ahol a mindennapos leckéket pontosan betartva önmagunk végezhetjük el a teremtő varázslatokat, amikben a telepátia, az agykontroll elemeit vegyíti a ho’oponopono nevű hawaii varázslattal.

Forrás:
Molnár Anikó

És hogy vajon a Susi körül élők mit szólnak a varázsláshoz? Egyrészt sokan nem tudnak róla, mert amikor a foglalkozásáról kérdezik, egyszerűen azt mondja, hogy vállalkozó. Egy történetet azért elmesélt: régi üzlete a lakása alatt volt, ahová a szomszédok – akikkel egyébként jó kapcsolatot ápolt – nem igazán mertek betérni.

A bolt külső falán, amolyan cégérként, egy seprűt helyezett el, amit egy napon elloptak. Másnap pótolta a dekorációt, ami mellé egy kis üzenetet is kihelyezett: tudd, kitől lopsz! Így van ez a mágikus kívánságokkal és a szerelmi kötésekkel is.

Forrás:
Molnár Anikó

A varázslatba csak azoknak szabad belebonyolódniuk, akik komolyan gondolják. Mert vigyázni kell, mit kérünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.