Egyéb kategória

Megfejtettük: ezért öltözködnek mindig egyformán a zsenik

Annak ellenére, hogy rögeszménk a divat, egyre inkább hódít a kapszulagardrób. Annyit tesz, csupán 10-15 darab ruhátok lehet, abból öltözködhettek. Szerintem ez nem lehet olyan rossz.
vous - 2016.03.04.
Megfejtettük: ezért öltözködnek mindig egyformán a zsenik

Kizárt dolog, hogy a világ zsenijei is ezen szisztéma alapján öltözködjenek, azonban mégis olyan, mintha mindig ugyanaz a ruha lenne rajtuk. Bár még nem úgy tűnik, ez nem egy gonoszkodó cikk lesz. Magyarázatot próbálok keresni arra, hogy a nagy emberek miért öltözködnek mindennap egyformán.

Vicces megállapításra jutottam.

Nagy döntéseket hoznak

A világ vezetői mindennap hatalmas döntéseket hoznak, így az olyan döntések, hogy mit vegyenek fel reggel, eltörpülnek.

Forrás:
giphy.com

Kapszulagardrób

Bár valószínű, fogalmuk sincs, mi az a kapszulagardrób, de ilyenük van. Kevesebb ruhából választanak, így a rizikója is csökken, hogy elszúrják a szettet. Olyan ez, mint egy minőségi étterem.

A ruha pénz

Talán ezért is milliárdos az összes nagy fejes, hiszen a pénzüket nem szórják el olyan banális dolgokra, mint a ruha. Helyette inkább kötvényeket és részvényeket vesznek. A ruha maximum az utolsó a sorban. Na ezért nem vagyok én milliárdos.

Forrás:
giphy.com

Több hely – minimalista stílus

A zsenik háza óriási, hely lenne a ruháknak bőven, de mivel nincs, jobban érvényesül a minimalista enteriőr. Nekem például sosem lenne minimalista stílusú házam, mert maximálisan tele lenne minden sarka ruhával.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek