Egyéb kategória

Szettek, amik 50 év múlva is divatosak lesznek

A divat mindig változik, jön, megy, visszajön. A most következő szettek viszont örökké divatosak maradnak, nem lehet velük mellélőni.
vous - 2016.03.04.
Szettek, amik 50 év múlva is divatosak lesznek

Tudjátok, szerintem az igazi trendkövetés nem abban nyilvánul meg, hogy mindent magunkra aggatunk, ami éppen divatos, hanem úgy kombinálunk egy-egy divatos ruhát, kiegészítőt akár egy ősrégi darabbal, hogy a kettő együtt legyen trendi. Gondoljatok bele, mennyi, de mennyi tucatlányt láttok az utcán. Mind nagyon szép, nagyon „trendi”, de valahogy mégsem jön át a személyiségük. Talán a sok trendi ruha eltakarja.

Ilyenkor mindig arra gondolok, nem ártana visszamenni kicsit az időben, és olyan ruhákat és kiegészítőket felvenni, amik a már-már sci-fibe illő szettnek hagyományosabb külsőt kölcsönöznek.

Épp ezért most olyan szetteket mutatok nektek, amik a klasszikusabb stílust képviselik, viszont soha, de soha nem fognak kimenni a divatból.

Farmer fehér felsővel

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.