Egyéb kategória

A sikeres barátság tuti receptjét nektek is ismernetek kell!

Bár sokan hajlamosak azt hinni, hogy a barátság magától működik, ez nem igaz. Nem attól igazi a barátság, hogy magától létezik, mint ahogyan a szerelem sem attól, hogy megy magától minden, mint a karikacsapás. Problémák nélkül.
vous - 2016.03.07.
A sikeres barátság tuti receptjét nektek is ismernetek kell!

A barátságnak is megvannak a maga krízisei, és ugyanúgy invesztálni kell bele energiát, szeretetet, odafigyelést, hogy teljes fényében pompázzon és virágozzon. És megéri, mert bizony egy barát sokszor jobban jön, mint egy pasi. Íme a sikeres barátság receptjének négy titkos összetevője!

Hagyjátok az egótokat az ajtón kívül!

Forrás:
pixabay

Egy jó barátság ismérve egymás kölcsönös támogatása. Legyetek igazi szurkolólányok, és támogassátok a barátnőtöket, ha győzedelmeskedik, ha kihívás előtt áll, vagy ha megkapta álmai állását! Bátorítsátok, ünnepeljétek, és ha kételkedik magában, oszlassátok el a kétely sűrű pókhálóit, ellensúlyozzátok a gyengeségeit!

Ne legyenek elvárásaitok a másik iránt

Tévedés azt hinni, hogy az igaz barát pontosan ugyanolyan, mint ti vagytok. Az élet pont ettől lesz színes: ha vidámságra van szükségetek, mást hívtok, és ha hallgató barátra van szükségetek, akkor őt. Ezzel nincsen semmi baj, nem vagyunk egyformák. A lényeg, hogy mindannyian összegyűljetek, mikor szülinapotok van!

Legyen valami, ami csak a tiétek

Akárcsak a szerelmi párkapcsolatokban, a barátságban is szükség van olyan közös pontokra, életcélokra, melyek mentén tudtok együtt gondolkodni, haladni az életetek során. Lehet, hogy egyik barátnőtökkel a művészi éneteket élitek meg, a másikkal pedig a sportszenvedélyeteket – ez így van jól!

Elfogadás és tanulás

Ez a legfontosabb lépés. Ne akarjátok megváltoztatni, ő és ti két különböző ember vagytok, különböző világnézettel. Lehet, hogy ti nem mennétek bele egyéjszakás kalandba, és a barátnőtök pedig gyakran járja az éjszakát, emiatt nem ítélhetitek el őt. Ez az ő döntése, jó oka van rá, hogy úgy él. De könnyen lehet, hogy tanulhattok tőle egy kis nyitottságot, és a határaitokat is kijjebb tolhatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!