Egyéb kategória

A sikeres barátság tuti receptjét nektek is ismernetek kell!

Bár sokan hajlamosak azt hinni, hogy a barátság magától működik, ez nem igaz. Nem attól igazi a barátság, hogy magától létezik, mint ahogyan a szerelem sem attól, hogy megy magától minden, mint a karikacsapás. Problémák nélkül.
vous - 2016.03.07.
A sikeres barátság tuti receptjét nektek is ismernetek kell!

A barátságnak is megvannak a maga krízisei, és ugyanúgy invesztálni kell bele energiát, szeretetet, odafigyelést, hogy teljes fényében pompázzon és virágozzon. És megéri, mert bizony egy barát sokszor jobban jön, mint egy pasi. Íme a sikeres barátság receptjének négy titkos összetevője!

Hagyjátok az egótokat az ajtón kívül!

Forrás:
pixabay

Egy jó barátság ismérve egymás kölcsönös támogatása. Legyetek igazi szurkolólányok, és támogassátok a barátnőtöket, ha győzedelmeskedik, ha kihívás előtt áll, vagy ha megkapta álmai állását! Bátorítsátok, ünnepeljétek, és ha kételkedik magában, oszlassátok el a kétely sűrű pókhálóit, ellensúlyozzátok a gyengeségeit!

Ne legyenek elvárásaitok a másik iránt

Tévedés azt hinni, hogy az igaz barát pontosan ugyanolyan, mint ti vagytok. Az élet pont ettől lesz színes: ha vidámságra van szükségetek, mást hívtok, és ha hallgató barátra van szükségetek, akkor őt. Ezzel nincsen semmi baj, nem vagyunk egyformák. A lényeg, hogy mindannyian összegyűljetek, mikor szülinapotok van!

Legyen valami, ami csak a tiétek

Akárcsak a szerelmi párkapcsolatokban, a barátságban is szükség van olyan közös pontokra, életcélokra, melyek mentén tudtok együtt gondolkodni, haladni az életetek során. Lehet, hogy egyik barátnőtökkel a művészi éneteket élitek meg, a másikkal pedig a sportszenvedélyeteket – ez így van jól!

Elfogadás és tanulás

Ez a legfontosabb lépés. Ne akarjátok megváltoztatni, ő és ti két különböző ember vagytok, különböző világnézettel. Lehet, hogy ti nem mennétek bele egyéjszakás kalandba, és a barátnőtök pedig gyakran járja az éjszakát, emiatt nem ítélhetitek el őt. Ez az ő döntése, jó oka van rá, hogy úgy él. De könnyen lehet, hogy tanulhattok tőle egy kis nyitottságot, és a határaitokat is kijjebb tolhatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.