Egyéb kategória

Kék rúzs és rózsaszín szempilla – Kössük fel a gatyánkat, elérkezett a vadítóan trendi sminkek ideje!

A trend hullámzását nagyon izgalmas követni minden évben. A divatirányzatok inkább új formát öltenek, mintsem hatalmas változásokon mennek keresztül. Igaz, az elmúlt években nagyot fordult a kocka: megjelentek az élénk színek a sminkpalettákban.
vous - 2016.03.02.
Kék rúzs és rózsaszín szempilla – Kössük fel a gatyánkat, elérkezett a vadítóan trendi sminkek ideje!

Izgalmas kék, de nem a szemhéjon

Tavasszal igazán izgalmasak lehetünk a kék árnyalataival, ezúttal a szemünkről az ajkainkra is lekerül a szín. A szemeket a türkiz és a zöld egyszerre díszíti, ajkainkat sötétkék rúzsok fedik.

Nehéz elképzelni utcai viseletnek, de felkenve mindenkinek jól áll, kiemeli a szemszínt, nem sárgítja a fogakat.

Narancsot a szemhéjra!

Forrás:
Molnár Anikó

Az összes szín helyet kap a palettában, a narancs árnyalatait használhatjuk a szemhéjunkra, sőt, mintha ez idén kötelező is lenne. Szemszíntől, kortól, kedvtől függően lehet ez egy sötétnarancs vagy neonbarack, netán mandarinszín.

Forrás:
Molnár Anikó

Válogassatok kedvetekre, csak ne fogjátok vissza magatokat. Az arc többi része viszont legyen visszafogott, bronzos pírral, nude ajkakkal jól mutat, vadabb napokon akár egy tusvonalat, vagy narancsos rúzst is bevethettek mellé.

Forrás:
Molnár Anikó

P mint pink pillák

Nem csak a szemhéjra kerülhetnek színek a szem környékén. A pilláknak is jár a gondoskodás, ezúttal pink árnyalatban. Legyen ez egy „popos”, feltűnő, kacér rózsaszín, így biztosan nem csinál nyusziszemet nektek. Kiemeli a zöld, a kék szemet, akár a barnát, szürkét is. A kifutókon a szemhéj és a szempilla is pinkben úszott, egyszer érdekes kipróbálni.

Eljön a műszempilla ideje is

A pillák persze maradhatnak feketén is, szénfekete, ébenfekete spirálok adnak volument a tekintetnek. Ha a vadságotokat akarjátok kifejezni, nyúljatok a műszempillák után, amiket az igéző tekintet érdekében csak a szem külső felére használjatok – akár úgy, hogy elvágjátok félbe a soros pillát, vagy szorosan egymás mellé ragasztjátok a tincses pillát. Végül a pilláitokkal együtt fessétek őket át!

Rózsás ajkakat mindenkinek!

Az ajkakat se hanyagoljuk el, nekik is jár a szín! Mégpedig a rózsaszín, vad, matt ciklámen árnyalatban, ami kissé neonos. Mint egy festmény, olyan a végeredmény. Ha a kevert színeket szeretitek, válasszatok rózsával kevert korallt, ami csodás átmenet a két szín között, vagy egy korallos eperpirosat.

Forrás:
Molnár Anikó

Tudjátok, a lehetőségek tárháza végtelen, csak rajtatok múlik, mennyire nyúltok a mélyére.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.