Egyéb kategória

Kék rúzs és rózsaszín szempilla – Kössük fel a gatyánkat, elérkezett a vadítóan trendi sminkek ideje!

A trend hullámzását nagyon izgalmas követni minden évben. A divatirányzatok inkább új formát öltenek, mintsem hatalmas változásokon mennek keresztül. Igaz, az elmúlt években nagyot fordult a kocka: megjelentek az élénk színek a sminkpalettákban.
vous - 2016.03.02.
Kék rúzs és rózsaszín szempilla – Kössük fel a gatyánkat, elérkezett a vadítóan trendi sminkek ideje!

Izgalmas kék, de nem a szemhéjon

Tavasszal igazán izgalmasak lehetünk a kék árnyalataival, ezúttal a szemünkről az ajkainkra is lekerül a szín. A szemeket a türkiz és a zöld egyszerre díszíti, ajkainkat sötétkék rúzsok fedik.

Nehéz elképzelni utcai viseletnek, de felkenve mindenkinek jól áll, kiemeli a szemszínt, nem sárgítja a fogakat.

Narancsot a szemhéjra!

Forrás:
Molnár Anikó

Az összes szín helyet kap a palettában, a narancs árnyalatait használhatjuk a szemhéjunkra, sőt, mintha ez idén kötelező is lenne. Szemszíntől, kortól, kedvtől függően lehet ez egy sötétnarancs vagy neonbarack, netán mandarinszín.

Forrás:
Molnár Anikó

Válogassatok kedvetekre, csak ne fogjátok vissza magatokat. Az arc többi része viszont legyen visszafogott, bronzos pírral, nude ajkakkal jól mutat, vadabb napokon akár egy tusvonalat, vagy narancsos rúzst is bevethettek mellé.

Forrás:
Molnár Anikó

P mint pink pillák

Nem csak a szemhéjra kerülhetnek színek a szem környékén. A pilláknak is jár a gondoskodás, ezúttal pink árnyalatban. Legyen ez egy „popos”, feltűnő, kacér rózsaszín, így biztosan nem csinál nyusziszemet nektek. Kiemeli a zöld, a kék szemet, akár a barnát, szürkét is. A kifutókon a szemhéj és a szempilla is pinkben úszott, egyszer érdekes kipróbálni.

Eljön a műszempilla ideje is

A pillák persze maradhatnak feketén is, szénfekete, ébenfekete spirálok adnak volument a tekintetnek. Ha a vadságotokat akarjátok kifejezni, nyúljatok a műszempillák után, amiket az igéző tekintet érdekében csak a szem külső felére használjatok – akár úgy, hogy elvágjátok félbe a soros pillát, vagy szorosan egymás mellé ragasztjátok a tincses pillát. Végül a pilláitokkal együtt fessétek őket át!

Rózsás ajkakat mindenkinek!

Az ajkakat se hanyagoljuk el, nekik is jár a szín! Mégpedig a rózsaszín, vad, matt ciklámen árnyalatban, ami kissé neonos. Mint egy festmény, olyan a végeredmény. Ha a kevert színeket szeretitek, válasszatok rózsával kevert korallt, ami csodás átmenet a két szín között, vagy egy korallos eperpirosat.

Forrás:
Molnár Anikó

Tudjátok, a lehetőségek tárháza végtelen, csak rajtatok múlik, mennyire nyúltok a mélyére.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.