Egyéb kategória

Többszörös Arany Málna díjas A szürke ötven árnyalata

Bár a mamipornónak kikiáltott bestseller nem kevés bevételt hozott a könyv írójának, E. L. Jamesnek, ami mellett a filmes adaptáció sem maradt anyagilag hoppon a maga 571 millió dolláros bevételével, ám a szakma cseppet sem díjazta a mozit. Illetve igen. A legrosszabb filmnek és főszereplőknek járó Arany Málnával. És a sor itt nem ért véget.
vous - 2016.02.28.
Többszörös Arany Málna díjas A szürke ötven árnyalata

Ma már mindenki az Oscar-gálára figyel, de a rangos esemény előszobájában egy sor egyéb díjat is átadtak. Így például a legrosszabb teljesítményekért járó Arany Málnát (Golden Raspberry Award). A szürke ötven árnyalata pedig mindent vitt. Na jó, egy-két morzsát hagyott A fantasztikus négyesnek is, de mindenképp kiütéses győzelemmel emelheti magasba a legtöbb kategória 2016-os nyertesének díjait.

Az Arany Málna „goes to the Gray”:

  • A legrosszabb film (megosztva A fantasztikus négyessel)
  • A legrosszabb színésznő (Dakota Johnson)
  • A legrosszabb színész (Jamie Dornan)
  • A legrosszabb forgatókönyv
  • A legrosszabb filmes páros (Dakota Johnson és Jamie Dornan karöltve)
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!