Egyéb kategória

Kim Basinger most megmutathatja mind az ötven árnyalatát

A sötét ötven árnyalatának szereplőválogatása már javában folyik. A hírek szerint Elena Lincoln karakterét Kim Basinger fogja játszani, ami tökéletes választásnak tűnik. Vigyázat, spoilerek következhetnek!
vous - 2016.01.29.
Kim Basinger most megmutathatja mind az ötven árnyalatát

A nagy sikerű A szürke ötven árnyalata film második részére már javában toborozzák a szereplőket. Elena Lincoln karaktere kulcsfontosságú, hiszen ő Christian Grey exe. A szerepre pedig nem mást szerződtettek, mint Kim Basingert – írja az ew.com.

Elena és Christian kapcsolata bonyolult. Üzleti partnerek, ugyanakkor volt szeretők is… Nem csoda, hogy Ana ennek cseppet sem örül. Elena az idősebb nő, akinek személye árnyékként vetül az életére. Kim Basinger pedig szerintünk is a legmegfelelőbb személy a szerepre.

Kim Basinger már évtizedek óta Hollywood állócsillaga, az 1997-es Szigorúan bizalmasban nyújtott alakításáért pedig Oscart is kapott, mint a legjobb mellékszereplő.

Kíváncsian várjuk, hogyan fogja a szálakat bonyolítani az új részben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!