Egyéb kategória

Ezt nem hisszük el: az egész világ ezen az anya-lánya fotón ámuldozik

Kaptátok már magatokat azon, hogy egy megnyilvánulásotok után felhördültetek, hogy te jó ég, teljesen olyanok vagytok, mint az anyátok? Ettől a fotótól most az egész világ egy emberként hördült fel.
vous - 2016.02.26.
Ezt nem hisszük el: az egész világ ezen az anya-lánya fotón ámuldozik

Napvilágra került ugyanis egy fotó, ahol a 25 éves Shaylyn és az egykor 25 éves édesanyja, Fiona látható egymás mellett. A hasonlóság döbbenetes.

A képet Skayla nővére beküldte az Imgurra, és több mint 4 millióan nézték meg. A lány szerint a hasonlóságuk itt nem ér véget, mindketten odavannak a teáért, végtelenül optimisták és szenvedélyesek. Szinte mindig boldogok, mosolyognak, és noha csóválja a fejét anyja spontaneitásán, rá kell jönnie, hogy ő is pont ugyanolyan.

Imádom az anyámat, bár tudom, minden gyerek ezt mondja a szüleiről, én tényleg szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen közel állunk egymáshoz. Ő a legcsodálatosabb nő a világon!

– mondta Shayla a Hello Giggles magazinnak, én pedig arra biztatlak titeket, szedjétek elő a régi képeiteket, és nézzétek meg, mennyire hasonlítotok egymásra. És persze mondjátok neki sokat, hogy szeretitek, vagy vállaljatok be egy ilyen menő anya-lánya tetoválást!

Ti mennyire hasonlítotok az anyukátokra?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.