Egyéb kategória

Beszólogatások, amiket minden szakadtfarmer-imádó ismer

A szakadtfarmer-imádók tudják pontosan, milyen jó érzés felhúzni még a legnagyobb mínuszban is a lifegő anyagú nadrágot, hiszen vagány, és megadja a lázadás érzetét. Ám mint minden divattrenddel, ezzel is együtt járnak a beszólások és a kritikák.
vous - 2016.02.24.
Beszólogatások, amiket minden szakadtfarmer-imádó ismer

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a szakadt farmer az igénytelenség netovábbja. Arról nem is beszélve, hogy szégyen ebben utcára menni, és tegyük hozzá azt is, hogy nekik fogalmuk sincs a farmerdivatról. Igaz, ez nem gátolja meg őket abban, hogy különféle megjegyzésekkel illessék a lyukas farmerek viselőit. Mondjuk a most következőkkel.

Nincs pénzed ruhát venni?

ANNYIRA szakadtnak néztek ki, és már messziről ordít rólatok, hogy a híd alól bújtatok ki reggel. Aggódva, olykor ingerülten hangzik el ez a mondat, néha olyan is kíséri, hogy: „Adjak pénzt?” vagy „Legalább enni tudsz?”

Nem is tudom, van-e ilyenkor értelme elmagyarázni, hogy a szakadt farmert művileg teszik így tönkre, és hogy emiatt – mivel több munka megy el rá, hogy egy vadiúj, minőségi anyagot kikoptassanak és megszaggassanak – többe is kerül. Sokkal többe. Apropó, tudjátok, hányszor kell egy farmert mosni?

Olyan ez a gatya, mintha a tehén szájából rángatták volna ki!

Forrás:
giphy

Igazán? Hol láttál szakadtfarmer-mezőt? Rohanok is oda aratni!

Forrás:
giphy

Úgy nézel ki, mint egy csöves!

És ilyenkor átfut a fejeteken, hogy hány óra keresgélés volt, mire ezt a farmert megtaláltátok. Az meg végképp nem fér a fejetekbe, hogyan lehet a világ annyira más, hogy nem látják ebben a farmerben ugyanazt a szépséget, mint ti.

De ám legyen! Ha úgy néztek ki, mint egy csöves, az azt jelenti, hogy minden csövesnek iszonyú jó a stílusa!

Te ezt felveszed ilyen hidegben?!

Forrás:
giphy

Ti milyen beszólással találkoztatok még?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.