Egyéb kategória

Már belátjuk: dolgok, amikben teljesen igazuk volt anyáinknak

Anyának mindig igaza van! Lehet, hogy ezt tíz évvel ezelőtt nem írtam volna le, de az idő őt igazolta. Lássuk, mi mindenben volt még igaza az egyik legfontosabb embernek az életünkben.
vous - 2016.02.22.
Már belátjuk: dolgok, amikben teljesen igazuk volt anyáinknak

Melyikünk ne harcolt volna az anyukájával? „Ne vedd fel ezt a túl rövid szoknyát!”, „Ne fesd magad ilyen erősen!”, „Ez a fiú nem illik hozzád!”. Nézzetek magatokba, bizony igaza volt. Az anyukák szuperhősök. Jövőbe látnak, időjósok, orvosok és gyógyszerészek egyben. Ahhoz, ahol most tartunk ők segítettek hozzá, így megérdemelnek egy vallomást:

Igen, anya, ezekben mind igazad volt!

Takarodó

Ugye, ugye, mit nem adnánk most egy kiadós, legalább 8 órás alvásért? Anya, bárcsak most is ránk parancsolnál, hogy 8-kor nyomás az ágy!

Forrás:
giphy.com

Mindennek eljön a maga ideje

Ez talán a legigazabb mind közül. Ugye, nektek is eszetekbe jutott a legelső rémes randi, a legelső rémes csók, a legelső…

Forrás:
giphy.com

Addig örülj, amíg iskolába járhatsz!

Vissza a gimibe! Legyünk őszinték: a legnagyobb paránk az volt, hogy nincs kész a házi feladat. Ugyan… De természetesen mindig csináljátok meg a leckét, a felismeréssel az is jár, hogy belátjuk, bizony tényleg hasznos volt a középiskola.

Forrás:
giphy.com

Mindig legyen rajtad egy kis felesleg, hogy ha beteg vagy, abból tudj fogyni

IGEN, IGEN, IGEN!

Forrás:
giphy.com

A sok smink öregít

Anya, ezt vajon honnan tudtad?! Ha már elértétek, ha még nem, rá fogtok jönni, hogy 25 felé közeledve már nem akartok hétköznapra is cicaszemet. És talán jólesik az, mikor a buliban elkérik a személyiteket.

Forrás:
giphy.com

Ó, anya, bárcsak hallgattunk volna rád!

Ajánlott cikkek