Test

Tisztában vagytok a női mellek hétféle típusával?

Minden nőnek ismerős az a probléma, hogy sosem sikerül megtalálni a tökéletes melltartót. Nyom, szorít, bevág, valami sosem jó. Ebben nemcsak a melltartó mérete játszik szerepet, hanem a mell alakja is.

vous - 2022.01.01.
Tisztában vagytok a női mellek hétféle típusával?

Ugye nektek is ismerős az a néhány helyzet, amit leírtam az előbb? Tényleg mindig akad valami problémánk a melltartónkkal. Hiába találunk egyet, ami tökéletes annyit hordjuk, hogy elég hamar tönkre is megy. Egy fehérneműcég, a Third Love állítása szerint igenis nagy szerepet játszik mellünk alakja abban, hogy milyen melltartót kell vennünk. Összesen hét melltípust szedtek össze, illetve azt is elárulták, milyen melltartó illik hozzájuk. Lássuk!

1. Kerek

Ha a melleitek kerekek, akkor szerencsések vagytok, hiszen szinte nem is lenne szükségetek melltartóra. Nem kell merevítős cicifix, egy finom, vékony anyagból készült is megteszi.

2. Kelet-Nyugat

Azok a kisebb mellek tartoznak ehhez a típushoz, amelyeknél maga a mell eláll mindkét irányba. Nektek a T-shirt melltartó való, ami kihúzza a melleket, így egy sokkal áramvonalasabb formát fog létrehozni.

Forrás:
giphy.com

3. Oldalsó

Pontosan olyan melleket kell elképzelni, mint a Kelet-Nyugat esetében. A különbség annyi, hogy a keblek nagyobbak, de még mindig elállnak mindkét irányban és egy nagy rés van köztük. Ehhez a Plunge melltartót ajánlják, ami megemeli és közelebb hozza egymáshoz a kebleket.

4. Karcsú

Ezek a mellek a tetejükön kisebbek, mint mondjuk középen és nem túl szélesek. A Plunge melltartó itt is sokat segíthet azzal, hogy megemeli a kebleket és közelebb hozza őket egymáshoz.

5. Harang alakú

Ha a melleitek karcsúbbak a tetejükön, de teltebbek alul, akkor ehhez a típushoz tartoztok. Inkább bővebb anyagból válasszatok melltartót, ami jó lefedettséget is kínál, hiszen a ti melltípusotoknak is szüksége van egy kis emelésre.

Forrás:
giphy.com

6. Aszimmetrikus

Bár minden nőnek kisebb az egyik melle valamilyen szinten, de vannak olyanok is, akiknél szemmel látható a különbség. Ha ti is ilyen problémával küszködtök, akkor a párnázott melltartó a legnagyobb barátotok, természetesen olyan, amiből ki lehet venni a párnát. Tudjátok, melyek a legnagyobb mítoszok a melltartókkal kapcsolatban? Olvassátok el ti is, mit nem szabad elhinnetek róluk!

7. Könnycsepp alakú

A mellbimbónál kicsit kevésbé kerekebb, de alapvető formáját tekintve kerek melleket könnycsepp alakúnak nevezzük. Ők a legszerencsésebbek, mivel bármelyik melltartót felvehetik, még a pánt nélkülit is. Micsoda szerencse!

Ti melyik típusba tartoztok?

Ha pedig szeretitek a mókás képeket, akkor ide kattintva vicces melltartós mémeket láthattok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.