Test

Tisztában vagytok a női mellek hétféle típusával?

Minden nőnek ismerős az a probléma, hogy sosem sikerül megtalálni a tökéletes melltartót. Nyom, szorít, bevág, valami sosem jó. Ebben nemcsak a melltartó mérete játszik szerepet, hanem a mell alakja is.

vous - 2022.01.01.
Tisztában vagytok a női mellek hétféle típusával?

Ugye nektek is ismerős az a néhány helyzet, amit leírtam az előbb? Tényleg mindig akad valami problémánk a melltartónkkal. Hiába találunk egyet, ami tökéletes annyit hordjuk, hogy elég hamar tönkre is megy. Egy fehérneműcég, a Third Love állítása szerint igenis nagy szerepet játszik mellünk alakja abban, hogy milyen melltartót kell vennünk. Összesen hét melltípust szedtek össze, illetve azt is elárulták, milyen melltartó illik hozzájuk. Lássuk!

1. Kerek

Ha a melleitek kerekek, akkor szerencsések vagytok, hiszen szinte nem is lenne szükségetek melltartóra. Nem kell merevítős cicifix, egy finom, vékony anyagból készült is megteszi.

2. Kelet-Nyugat

Azok a kisebb mellek tartoznak ehhez a típushoz, amelyeknél maga a mell eláll mindkét irányba. Nektek a T-shirt melltartó való, ami kihúzza a melleket, így egy sokkal áramvonalasabb formát fog létrehozni.

Forrás:
giphy.com

3. Oldalsó

Pontosan olyan melleket kell elképzelni, mint a Kelet-Nyugat esetében. A különbség annyi, hogy a keblek nagyobbak, de még mindig elállnak mindkét irányban és egy nagy rés van köztük. Ehhez a Plunge melltartót ajánlják, ami megemeli és közelebb hozza egymáshoz a kebleket.

4. Karcsú

Ezek a mellek a tetejükön kisebbek, mint mondjuk középen és nem túl szélesek. A Plunge melltartó itt is sokat segíthet azzal, hogy megemeli a kebleket és közelebb hozza őket egymáshoz.

5. Harang alakú

Ha a melleitek karcsúbbak a tetejükön, de teltebbek alul, akkor ehhez a típushoz tartoztok. Inkább bővebb anyagból válasszatok melltartót, ami jó lefedettséget is kínál, hiszen a ti melltípusotoknak is szüksége van egy kis emelésre.

Forrás:
giphy.com

6. Aszimmetrikus

Bár minden nőnek kisebb az egyik melle valamilyen szinten, de vannak olyanok is, akiknél szemmel látható a különbség. Ha ti is ilyen problémával küszködtök, akkor a párnázott melltartó a legnagyobb barátotok, természetesen olyan, amiből ki lehet venni a párnát. Tudjátok, melyek a legnagyobb mítoszok a melltartókkal kapcsolatban? Olvassátok el ti is, mit nem szabad elhinnetek róluk!

7. Könnycsepp alakú

A mellbimbónál kicsit kevésbé kerekebb, de alapvető formáját tekintve kerek melleket könnycsepp alakúnak nevezzük. Ők a legszerencsésebbek, mivel bármelyik melltartót felvehetik, még a pánt nélkülit is. Micsoda szerencse!

Ti melyik típusba tartoztok?

Ha pedig szeretitek a mókás képeket, akkor ide kattintva vicces melltartós mémeket láthattok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.