Egyéb kategória

Kaland a köbön: gyémántot csiszoltam!

Nem a gyémánt a legjobb barátnőm. Mégis vele karöltve csináltam meg életem első riportját nektek. Izgulás, eső, izgulás, jókedv, és még mindig eső. Ez jellemezte azt a napot, amikor útnak indultam, hogy csináljak valami olyat, amit eddig még soha. Gyémántgyűrűt próbáltam és gyémántot csiszoltam. Jelentem: összebarátkoztunk.

vous - 2016.02.15.
Kaland a köbön: gyémántot csiszoltam!

Még mindig nehéz feldolgoznom, hogy mennyi értékes gyémánt között töltöttem el a napomat. És mit csináltam? Fogtam a csillogó köveket, és beugrottam velük a legmélyebb vízbe.

Persze csak képletesen, a gyémántok maradtak a helyükön, és én sem lettem gyémántcsiszoló, de valami igazán izgalmas történt velem. Fuchs Richárddal és a kamerájával egy csillogó kalandtúrára indultunk Budapesten.

A gyémántnap két állomása a Karl Ékszer és a Pol. Diamond volt. Ne gondoljátok, hogy csak a gyönyörű ékszerek próbálgatását élveztem, hatalmas élmény volt a gyémánt csiszolása is.

Mégis mikor csiszolt volna egy VOUS-lány gyémántot?

Hát én most az összes helyett megtettem, remegő kézzel, kétségbeesve, nehogy kárt okozzak.

Sokszor meséltem már nektek arról, hogy nem vagyok az a lány, akit elvarázsol a romantika. Pont így az ékszerek sem hoztak lázba. Egészen addig, amíg fel nem próbáltam pár gyémántgyűrűt.

A csillogásuk, az a bársonyos érzés, amikor felpróbáltam… elvesztem bennünk.

Viszont nem hazudtoltam meg magam. Az üzlet összes csodája közül nekem mégsem egy gyémántgyűrű lett a kedvencem, bár szó nélkül elfogadtam volna az összeset.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.