Egyéb kategória

Kaland a köbön: gyémántot csiszoltam!

Nem a gyémánt a legjobb barátnőm. Mégis vele karöltve csináltam meg életem első riportját nektek. Izgulás, eső, izgulás, jókedv, és még mindig eső. Ez jellemezte azt a napot, amikor útnak indultam, hogy csináljak valami olyat, amit eddig még soha. Gyémántgyűrűt próbáltam és gyémántot csiszoltam. Jelentem: összebarátkoztunk.

vous - 2016.02.15.
Kaland a köbön: gyémántot csiszoltam!

Még mindig nehéz feldolgoznom, hogy mennyi értékes gyémánt között töltöttem el a napomat. És mit csináltam? Fogtam a csillogó köveket, és beugrottam velük a legmélyebb vízbe.

Persze csak képletesen, a gyémántok maradtak a helyükön, és én sem lettem gyémántcsiszoló, de valami igazán izgalmas történt velem. Fuchs Richárddal és a kamerájával egy csillogó kalandtúrára indultunk Budapesten.

A gyémántnap két állomása a Karl Ékszer és a Pol. Diamond volt. Ne gondoljátok, hogy csak a gyönyörű ékszerek próbálgatását élveztem, hatalmas élmény volt a gyémánt csiszolása is.

Mégis mikor csiszolt volna egy VOUS-lány gyémántot?

Hát én most az összes helyett megtettem, remegő kézzel, kétségbeesve, nehogy kárt okozzak.

Sokszor meséltem már nektek arról, hogy nem vagyok az a lány, akit elvarázsol a romantika. Pont így az ékszerek sem hoztak lázba. Egészen addig, amíg fel nem próbáltam pár gyémántgyűrűt.

A csillogásuk, az a bársonyos érzés, amikor felpróbáltam… elvesztem bennünk.

Viszont nem hazudtoltam meg magam. Az üzlet összes csodája közül nekem mégsem egy gyémántgyűrű lett a kedvencem, bár szó nélkül elfogadtam volna az összeset.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek