Világ

A Story-gála legszebb ruhái között válogattunk

Idén is megrendezésre került a Story-gála, ahova hazai sztárjaink igencsak kicsípték magukat. Most a leggyönyörűbb ruhák közül válogattunk nektek.
vous - 2016.02.14.
A Story-gála legszebb ruhái között válogattunk

A Story-gála pontosan olyan, mint a karácsony. Egyszer van egy évben és mindenki már hónapokkal előtte lázasan készül rá. Össze is gyűlt a magyar sztárok apraja nagyja, hogy együtt mulassanak egy jót. Jelen volt többek között a világ második legszebb nője 2014-ben, Kulcsár Edina és a Barátok közt egyik üdvöskéje, Nyári Dia is.

A hírességek szokásukhoz híven kitettek magukért, így akadtak nagyon is irigylésre méltó ruhák. Az egyiknek a színéért voltunk oda, a másiknak a szabásáért, a harmadikat magunkon is el tudnánk képzelni. Kár. hogy a frizuraválasztás a ruhákkal ellentétben kicsit egysíkúra sikeredett, de félre a szóval: jöjjenek a 2016-os Story-gála szemkápráztatóan szép ruhái.

Görög Zita

Forrás:
Facebook/Görög Zita

Zita álomszép, sejtelmes csipkecsodát választott. Idén az esküvőiruha-trendek között is szerepel a csipke, de itt azt is elolvashatjátok, milyen ruhában lesz trendi idén férjhez menni.

Szabó Zsófi és vőlegénye

Forrás:
Facebook/Szabó Zsófi

Zsófi letisztult vonalvezetésű ruhájában maga az Éj Királynője. Nekünk nagyon tetszik. Grafikusunk, Panka készített nektek egy különleges farsangi maszkot, amiben ti az éj királynői lehettek.

Kulcsár Edina

Forrás:
Facebook/Kulcsár Edina

Hoppá, hoppá: ez most lazac vagy pink? Bár mindegy is, Edinára csodásan illik, még akkor is, ha sokan továbbra sem tudnak megbarátkozni a harsány színek+ csipke kombinációval. Apropó színek, azt tudjátok, melyik két színt választották meg a 2016-os év kedvenc árnyalatának?

Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Forrás:
Facebook/Tápai Szabina

Lágyan omlik, nőies és szexi. Szabina ruhája igazi SZERELEM ruha.

Nyári Dia – odavagyunk a ruháért!

Forrás:
Facebook/Nyári Dia

Mi egyöntetűen ezt választanánk, ha választhatnánk. Úgy királylányos, hogy közben dögös. Hú, az a hátkivágás….. Nem csak Dia döntött ilyen gyönyörű ruha mellett, hanem Katalin hercegné is. Ahogy általában. Kedvenc hercegnős ruháinkat itt meg is nézhetitek tőle.

Ajánlott cikkek