Világ

A Story-gála legszebb ruhái között válogattunk

Idén is megrendezésre került a Story-gála, ahova hazai sztárjaink igencsak kicsípték magukat. Most a leggyönyörűbb ruhák közül válogattunk nektek.
vous - 2016.02.14.
A Story-gála legszebb ruhái között válogattunk

A Story-gála pontosan olyan, mint a karácsony. Egyszer van egy évben és mindenki már hónapokkal előtte lázasan készül rá. Össze is gyűlt a magyar sztárok apraja nagyja, hogy együtt mulassanak egy jót. Jelen volt többek között a világ második legszebb nője 2014-ben, Kulcsár Edina és a Barátok közt egyik üdvöskéje, Nyári Dia is.

A hírességek szokásukhoz híven kitettek magukért, így akadtak nagyon is irigylésre méltó ruhák. Az egyiknek a színéért voltunk oda, a másiknak a szabásáért, a harmadikat magunkon is el tudnánk képzelni. Kár. hogy a frizuraválasztás a ruhákkal ellentétben kicsit egysíkúra sikeredett, de félre a szóval: jöjjenek a 2016-os Story-gála szemkápráztatóan szép ruhái.

Görög Zita

Forrás:
Facebook/Görög Zita

Zita álomszép, sejtelmes csipkecsodát választott. Idén az esküvőiruha-trendek között is szerepel a csipke, de itt azt is elolvashatjátok, milyen ruhában lesz trendi idén férjhez menni.

Szabó Zsófi és vőlegénye

Forrás:
Facebook/Szabó Zsófi

Zsófi letisztult vonalvezetésű ruhájában maga az Éj Királynője. Nekünk nagyon tetszik. Grafikusunk, Panka készített nektek egy különleges farsangi maszkot, amiben ti az éj királynői lehettek.

Kulcsár Edina

Forrás:
Facebook/Kulcsár Edina

Hoppá, hoppá: ez most lazac vagy pink? Bár mindegy is, Edinára csodásan illik, még akkor is, ha sokan továbbra sem tudnak megbarátkozni a harsány színek+ csipke kombinációval. Apropó színek, azt tudjátok, melyik két színt választották meg a 2016-os év kedvenc árnyalatának?

Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Forrás:
Facebook/Tápai Szabina

Lágyan omlik, nőies és szexi. Szabina ruhája igazi SZERELEM ruha.

Nyári Dia – odavagyunk a ruháért!

Forrás:
Facebook/Nyári Dia

Mi egyöntetűen ezt választanánk, ha választhatnánk. Úgy királylányos, hogy közben dögös. Hú, az a hátkivágás….. Nem csak Dia döntött ilyen gyönyörű ruha mellett, hanem Katalin hercegné is. Ahogy általában. Kedvenc hercegnős ruháinkat itt meg is nézhetitek tőle.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!