Világ

A Story-gála legszebb ruhái között válogattunk

Idén is megrendezésre került a Story-gála, ahova hazai sztárjaink igencsak kicsípték magukat. Most a leggyönyörűbb ruhák közül válogattunk nektek.
vous - 2016.02.14.
A Story-gála legszebb ruhái között válogattunk

A Story-gála pontosan olyan, mint a karácsony. Egyszer van egy évben és mindenki már hónapokkal előtte lázasan készül rá. Össze is gyűlt a magyar sztárok apraja nagyja, hogy együtt mulassanak egy jót. Jelen volt többek között a világ második legszebb nője 2014-ben, Kulcsár Edina és a Barátok közt egyik üdvöskéje, Nyári Dia is.

A hírességek szokásukhoz híven kitettek magukért, így akadtak nagyon is irigylésre méltó ruhák. Az egyiknek a színéért voltunk oda, a másiknak a szabásáért, a harmadikat magunkon is el tudnánk képzelni. Kár. hogy a frizuraválasztás a ruhákkal ellentétben kicsit egysíkúra sikeredett, de félre a szóval: jöjjenek a 2016-os Story-gála szemkápráztatóan szép ruhái.

Görög Zita

Forrás:
Facebook/Görög Zita

Zita álomszép, sejtelmes csipkecsodát választott. Idén az esküvőiruha-trendek között is szerepel a csipke, de itt azt is elolvashatjátok, milyen ruhában lesz trendi idén férjhez menni.

Szabó Zsófi és vőlegénye

Forrás:
Facebook/Szabó Zsófi

Zsófi letisztult vonalvezetésű ruhájában maga az Éj Királynője. Nekünk nagyon tetszik. Grafikusunk, Panka készített nektek egy különleges farsangi maszkot, amiben ti az éj királynői lehettek.

Kulcsár Edina

Forrás:
Facebook/Kulcsár Edina

Hoppá, hoppá: ez most lazac vagy pink? Bár mindegy is, Edinára csodásan illik, még akkor is, ha sokan továbbra sem tudnak megbarátkozni a harsány színek+ csipke kombinációval. Apropó színek, azt tudjátok, melyik két színt választották meg a 2016-os év kedvenc árnyalatának?

Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Forrás:
Facebook/Tápai Szabina

Lágyan omlik, nőies és szexi. Szabina ruhája igazi SZERELEM ruha.

Nyári Dia – odavagyunk a ruháért!

Forrás:
Facebook/Nyári Dia

Mi egyöntetűen ezt választanánk, ha választhatnánk. Úgy királylányos, hogy közben dögös. Hú, az a hátkivágás….. Nem csak Dia döntött ilyen gyönyörű ruha mellett, hanem Katalin hercegné is. Ahogy általában. Kedvenc hercegnős ruháinkat itt meg is nézhetitek tőle.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.