Egyéb kategória

Egyszerű és letisztult: dobjátok fel a hétköznapokat minimál körmökkel!

Mostanában a saját lakkozású körmökre hajtok, így pihentetem a körmeimet a nyári-őszi géllakk korszak után. Hagyom lenőni, hogy friss és új legyen. Már javában tervezgetem, milyen lesz az első lakkozásom.
vous - 2016.02.12.
Egyszerű és letisztult: dobjátok fel a hétköznapokat minimál körmökkel!

Ez meg is látszik a táskám súlyán, mindig kerül bele egy új lakkos üvegcse, legutóbb egy lilásbordót dobtam bele. Egyébként sima lakkot szeretnék majd elsőre, mindenféle dekoráció nélkül. Kicsit fáj ugyan a szívem a régi manikűrjeimért, amit biztosan megértetek, hiszen számos képet küldtetek a saját körömcsodáitokról is.

Számtalan körmös trendről írtunk már, emlékeztek az üveges körömtrendre, vagy a tél nagy slágerére, a pulcsiba öltöztetett körömre? És ugye ti is felsóhajtottatok, mikor a forradalmi körömfestő technikáról írtunk, igaz? Mindenesetre nekem tegnap attól is elakadt a lélegzetem, mikor megláttam a főszerkesztőnk, Eszter legújabb körmös csodáját, ugyanis minimál stílusban tolta.

A letisztult, natúr, ám mégis nagyon vagány manikűr alapja a testszínű lakkréteg volt, amire minden köröm tövének közepére egy fekete pöttyöt nyomtak. Komolyan veszélyben voltam, hogy újra a géllakk korszakom felé forduljak, főleg, mikor rákerestem az Instán a minimál körmökre. Hát, gyönyörűek!

villamossimi #sominimal #divatmacaakcioban #körömöröm #mierttapizodavillamost

Eszter Mengyán (@sztimacs) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.