Egyéb kategória

Megvan, melyik a legnépszerűbb minta, amit a ruhátokon viselhettek!

A csíkok, a pöttyök és a leopárdminta az, ami szinte soha nem megy ki a divatból. Mindig megtalálhatók a boltok polcain, sokszor mégsem merjük őket viselni. A hétvégi NAACP-díjátadó csillagai bebizonyították, milyen szuper, ha valaki bevállalja ezeket a motívumokat, ti pedig megszavaztátok, nektek melyik a kedvenc mintátok.
vous - 2016.02.09.
Megvan, melyik a legnépszerűbb minta, amit a ruhátokon viselhettek!

A szavazás végeredménye nem meglepő: a virágmintás dolgokat szeretitek legjobban.

A második helyen végeztek a pöttyök, és furcsa, de csak harmadikként fértek fel a dobogóra a csíkok.

Így hordjatok mintás ruhákat!

Még mindig sokan azt hiszik, mintás felsőt mintás alsóval tilos hordani, így jó hírt hoztunk. Semmi sem tabu, de egy kis odafigyelés nem árt! Egy korábbi cikkemben már megnézhettétek, milyen mintát milyen színekkel és mintákkal ötvözzetek. Lemaradtatok? Ide kattintva elolvashatjátok! Ráadásul a NORIE Team stylistja, Dóri is megmutatta nektek, melyik az a minta, amivel sosem lőhettek mellé!

Nem érzitek magatokat elég bátornak? Inspirálódjatok!

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.